Lauda Televizyon Yorumculuğuna Devam Edecek

yazar:

kategori:

Alman RTL kanalı, 64 yaşındaki Avusturyalı eski pilotla yola devam edeceklerini duyurdu.

RTL’nin spor sorumlusu Manfred Loppe, hem yorumcu hem de Mercedes’teki görevinin, Lauda’nın dobra ifadelerini engellemeyeceğini düşünüyor.

SID haber ajansına konuşan Loppe: “Niki Lauda’nın, her zamanki gibi düşünmeye ve konuşmaya devam edeceğinden şüphem yok.”

Lauda’nın RTL ile olan yeni anlaşması 2015 sonuna kadar devam ediyor.

 


Yorumlar

  1. Rtl de bu adamı görmekten bıktım, çıtır bi bayan koysalarda göz zevkimiz bozulmasa bari pöfff.

  2. 120'lik çanak aldım ve astra uydusundan beleş izliyorum jetman.Para verme bu alamanlara. Azerbaycan dan da izlerim ama komedi oluyor o yüzden alaman kanalından iliyorum ki en azından heyecanı kaçmasın.Keçen yıl bir yorumu hiç unutmuyorum ^^Massa Rosbergi gabakladı '^^ diyo. Azerilerle sadece maç izlenir.Topa zerbe vuriler ve top kapıdan dönir,naler olir sen de göriren. gibi:))

  3. hayrınada Deutschland daki ana stüdyoya bir türk tercüman koysalarda.türkiye yede türkçe yayın verseler.bizde para veriyoz rtl yi izlemek için bizimki para değilmi bizde bu adamlar ne konuşuyor demesek.tercümana verecekleri kazanacakları yanında devede kulak kalır.fia nın bu konuda bir yasağıda olabilir muhtemelen belki yayıncı kuruluş hangi ülkeninse o ülke dilinde yayın yapar gibi bir kural olabilir bilgisi olan varsa bu konuda yazabilir.yoksa alamanlar benden daha zekidirler herhalde bunu düşünmüşlerdir 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir