Hulkenberg, 2014'te Ferrari'de Olacağı Söylentilerini Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz sezon sonunda Force India ile yollarını ayıran Alman sürücü, Force India’dan çok da önde olmayan Sauber takımı ile anlaştı. Bir çoğu bu anlaşmanın 2014’te Ferrari’de yarışma öncesinde geçici olarak imzalandığını söylüyor.

Hulkenberg “Anlaşmalarımın içeriği hakkında konuşmuyorum ve daha Sauber ile tek bir yarışa dahi çıkmadım.”

“Tabi ki söylentileri duyuyorum ancak tüm söylenenler beni pek etkilemiyor.”

“Ben tamamiyle yeni sezona ve ilk yarış Melbourne’e odaklandım. Ferrari koltuğunu hedefliyor olabilirim ancak bu gideceğim anlamına gelmez.” dedi.

 


Yorumlar

“Hulkenberg, 2014'te Ferrari'de Olacağı Söylentilerini Önemsemiyor” için 5 yanıt

  1. Ferrari neden Massa ile yollarını ayırsın ki , ayıracak olsalar geçen seneki berbat ilk dönemden sonra ayırırlardı. Demekki bi sorun görmüyor Ferrari yönetimi. Hulkenberg'i geleceğin şampiyonlar biri olarak görüyorum , böyle bi potansiyele sahip bi adam da Alonso'nun yanına 2.pilotluk oynamaya gitmez herhalde

  2. 2014 te ferrariye gelecek alo nun 2016 sonuna kadar (yanlış hatırlamıyorsam ) sözleşmesi olacak.bu hulk un 2.pilot olacağı anlamına gelir ki.hulk koltuksuz kalmak pahasına vede 1 sezon kaldı.wiliiams ın 4 sezonluk garanti sözleşmesini reddetti !

  3. Olası Perez erken ayrılığı sonrası veya Button sonrası Mclaren'e de geçebilir. Ferrari koltuğu hep mümkün. Zaten Ferrari'nin yavaş yavaş Alonso alternatiflerini hazırlaması gerekiyor.

  4. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Umarım olur bu.2014 te Ferrari iyi bir araç yaparsa şampiyonluğa yarışır.

  5. Vettel'i metteli bırakıp şu adamı 2014 için ayarlamamız lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir