Melbourne'de Marussia, TV'de Görülmeyebilir

yazar:

kategori:

Bunun nedeni ise Bernie Ecclestone’un Marussia ile yeni Concorde Anlaşması’nı henüz imzalamamış olması.

Bay E, Marussia dâhil bütün takımlarla anlaştığını açıklamıştı. Ama görünen o ki bu anlaşmanın içinde Marussia aracının görüntülerinin yer alması bulunmuyor.

Konunun Marussia için önemli bir sorun olup olmadığı sorusuna Takım Patronu John Booth: “Hayır. Bu, Bernie için hayati önemde. Çünkü bu olmadan bizi çekemez.”

Takım adına bir sözcü, görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.

Booth da onayladı: “Henüz bir şey imzalanmadı ama yakınız.”

 


Yorumlar

  1. buna şükretmek lazım, izleyici niteliği ve niceliğine bakıldığında F1'i bir kanalın yayınlaması bile ufak çaplı bir mucize…

  2. Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir) avatarı
    Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir)

    Aynen 2014'te bende büyük bir atılım bekliyorum Marussia'dan.

  3. şimdi para karşılığı yayıncı kuruluştan izleyenlerin on board-live timing-pit kamerası-yarışın çeşitli yerlerindeki kameraların istediğinden izleyebilmesi lazım.ekranı 4 e bölüp birkaçını aynı anda izleyebilmesi lazım tonla para verip izleyemiyorsa ne anladım ben bu işten.aynı kamera açısı internettede izleniyor !

  4. aslında bakarsan böyle bir hizmet zaten var, sadece bir aracı tüm yarış onboard izleyebilirsin, bunu Türkiyeden yapabilir misin emin değilim ama 🙂

  5. Kimici arkadaşlar aramızda para toplıyalımda bernie amcamıza verelim böylece bütün yarış raikkoneni izleriz

  6. Bu bernie'de her haltı paraya dönüştürdü, dönüştürüyor. Takımlar televizyonda görünmek için reklam parası ödeyecek öyle mi? Ah ecclestone ah. Sen bu uyanıklıkla, 100 yaşında dahi bu işin patronu olursun. Adam benden sağlıklı. Herşeyi paraya dönüştürmüş, kefenin cebi yok lafını duymamış, ye iç yat stratejisi ile bu yaşa gelmiş. Ne diyelim devam Bernie 🙂 🙂

  7. Marussia'yı böyle durduramayacaklar 😛 2014'te daha iyi bir motorla Toro Rosso'yu zorlayacaklar… 🙂

  8. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ben zamanında ferrari görünmüyor antremanlarda dediğimde dalga geçen çok olmuştu. Demek ki neymiş B.E. ile anlaşamazsan tv ye çıkamıyorsunmuş.. O dönemde Ferrari Concorde anlaşması ile ilgili zıtlıklar yaşıyordı..

    Antreman seanslarını topladığımızda 1.5+1.5+1 = 4 saate Ferrari araçları 3 tam tur bile gözükmezken diğerleri en kötü 10-15 kez arası geliyordu ekrana. HRT nin Ferrariden çok göründüğünü bilirim, aynı anda Alonso ve Delarosa pistte iken HRT yi gösteriyordu FOM.

  9. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Olan sponsorlara olacak.Aracın üzerindeki reklamlar görünsün de ister tur yerken görünsün isterse kaza yaptığında görünsün.Sponsorlar için farketmez.Hatta mümkünse yarış süresince 3 kere tur yemesinde bile sorun yoktur.

  10. Tur yerken göremeyeceğiz 🙂

  11. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    zaten gözükmüyordu,sorun olmaz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir