İstanbul Park Superbike takviminde!

yazar:

kategori:

FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme) 2013 Dünya Superbike, Dünya Supersport ve Superstock 1000 serisi takvimine son şeklini verdi ve İstanbul Park pisti takvimde yerini aldı.

Pistimiz Intercity Istanbul Park adıyla 15 Eylül’de yarışa ev sahipliği yapacak. Şampiyona böylece 15 yarıştan oluşmuş olacak.

Milli gururumuz şampiyon Kenan Sofuoğlu Dünya Supersport şampiyonasında yarışıyor ve 15 Eylül’deki yarışta kendi evinde yarışacak.


Yorumlar

“İstanbul Park Superbike takviminde!” için 20 yanıt

  1. F1 ' para veremediler de bisiklete mi para veriyorlar dedim,burda küçümsediğim bizimkinlerin F1 gibi bir organizasyona el sürmekten çekinmeleri , yoksa yarışın her türlüsünü severim.Sen de bakıyorum coşmuşsun. PARA dan bahsediyor, ''Arabaya(F1) para yetmeyince bisiklete binin mi dediler''.. BİRAZ DAHA DİKKATLİ BAK..Anlaşılmayacak bir şey yok,çok basit.+12 'yi işaretleyenlerde.Biraz kültür fazla bir şey değil.

  2. harika. devamı da gelir inşallah.

  3. Emre ÖZDURU avatarı

    Tecrübe ile sabit,üniversitenin ilk haftası hiç bir şey olmaz, askere bile 1 gün geç teslim olmuş biriyim 🙂

    Zaten 7 ay boyunca okuldan,vize ve finallerden gına gelecek ama SBK ve Kenan sene de bir sefer geliyorlar.

    Bence değer.

  4. Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir) avatarı
    Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir)

    Vural Ak'tan Allah razı olsun.Sonunda doğru düzgün bir yarış izleyebileceğiz artık İstanbul Park'ta.

  5. Emre ÖZDURU avatarı

    1989 yılından beri kısaca küçük bir çocukken dahi F1 seyreden birisiyim. Burada şimdiye kadar yaptığım yorumlar toplasanız iki elin parmağını geçmez nedeni de F1 takım ve sürücü bu sitede fanatikçe radikalce yapılıyor olması. Bundan 3-4 sene önce yorumlar hem biraz daha eğlenceli hemde daha iyi ve seviyeli idi.

    Hafta da en az bir kere pistin yanı başından geçen biri olarak, o güzel pistin boş boş terk edilmiş durumundan kurtulacağı için sevinçliyim. En son 2005 yılında pistte yapılan bütün yarışlara gitmiş bir olarak diliyorum ki pist akıllı yatırımlarla yeniden küllerinden doğar umarım.

    Bütün motor gruplarının yarışa gelmek için organize olmaya başladıklarına birebir şahit birisi olarak pistimizin bundan sonra boş kalmaması ve diğer 2005 yılında ki serilerinde gelmesi dileğimdir.

    Dip Not: Motogp ve alt kategorilerini pistte seyretmiş biri olarak zevk alacağınızdan adım gibi eminim çünkü pist aynı zaman da California Superbike School'un en favori motora uygun pistleri arasında.

  6. Superbike nedir merak edenlere: 2013 sezonu, philip island pisti, ikinci yarış

  7. Superbike nedir merak edenlere: 2013 sezonu, philip island pisti, ilk yarış

  8. Emre ÖZDURU avatarı

    Motor kullanan birisi olarak ki yüksek hacimi motor kullanırım ki tavsiyem bisiklet görmek istiyorsan çocuk parkına git orada daha ii eğlenirsin. Daha komiktir !!!

    Sana sadece gülebiliyorum,buraya yorum yapacak kadar motorsporlarını seviyorsan. O pistte bisikletlerde yarışsa,kamyon bırak onu çocukluğumuzdaki rulmanlı araçlr dahi yarışsa fartk etmez içimizden biri yarışıyor ve ne yazık ki sana komik ama bana gurur verici.

    Sakın bende motor kullanıyorum deme, motorcu olsan zaten küçümsemezsin bir motorun ne kadar ciddi bir şey olduğunu ve ne kadar saf hıza sahip olduğunu.

  9. Kesinlikle gidilmesi gereken bir seri.. Yorumlarda yine görüyoruz, yok kamyonlar, yok motorlar.. Eğer gidip bu serilerde tribünleri dolduramazsak, Formula 1'i bu pistte göremeyiz. Vural Ak en doğru hamleyi yaptı. Türk bir sporcunun yarıştığı serinin getirilmesi, o pisti doldurmak adına yapılabilecek en güzel şey. Önümüzde ki 2-3 sene pistte ki organizasyonlar da tribünleri doldurabilirsek eğer, hem sponsorlar hem reklamlar hem de devlet piste yeniden sıcak bakacaktır kesinlikle..

    Ama şu da bir gerçek ki, hâlâ yok kamyon, yok motor diyen kişilerin olduğu bu ülkede, hiç bir serinin gelmemesini dilerim çünkü hiç bir şeyi hak etmiyorlar !

    Ayrıca aynı güne, TMF organizasyon yaparsa, gerçekten dopdolu bir gün geçirebiliriz. Bir kaç kez TMF ile İst. Park'a gitmiştim ve gerçekten atmosfer bambaşkaydı. Ayrıca motosiklet kulüplerinin de, özel indirimlerle ve hatta öğrencilere de özel indirimlerle yapılabilecek sürprizler, o pisti doldurmaya yetecektir.. Şimdiden biletlerin çıkmasını bekliyoruz, Sofuoğlu'nun desteklemenin yanı sıra, İstanbul'un paşası Marco Paşa'yı da destekleyeceğiz :))

  10. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Öyle ya da böyle pistimizde bir yarış organizasyonunun yapılmasının amacına uygun bir olay olduğuna eminim. İstanbul Park'ın Şehrimizdeki en güzel yapılardan biri olduğunu düşünüyorum. Hepimiz ağır Formula 1 tutkunlarıyız ve takvim dışında kalınca elbette üzüldük. Ancak sorumlusu İstanbul Park değil ki.
    Orası hâlâ gurur duyabileceğimiz bir yapı. Bu sezon da tekrar motor sesleri ile beslenecek olması harika. Şampiyonumuzun evinde yarışabilecek olması da cabası…

  11. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    gururumuz İstanbul Park derken ?

    üvey evlat muamelesi görüyor,ne gururu

  12. Arabaya(F1) para yetmeyince bisiklete binin mi dediler….????????Çok komikler

  13. ben tırlara gittim, destek serileriyle beraber fena değildi, motor yarışlarına gitmek kısmet olmamıştı, yine olmayacak gibi… zamanında motogp geldi gidemedik acısını hala çekerim. 12-13-14. virajda Melandri'nin çekişmesi TV'den izlerken süperdi

  14. Lovely_F2008  avatarı

    Tarihi kötü ya , %90 gidecektim Sofuoğlu için ama tam da üniversitenin başlangıç zamanına denk geldi .

  15. Aman ne buyuk onur! Bu pisti Formula-1 den baska seri kesmez usta, bir Ak partili olarak hukumete de Basbakana da yaziklar olsun diyorum, veremediniz 13 milyon, inadiniz gurusun!!!

  16. Bir başlangıç yapılmış oldu.
    Ancak birşey değilmeyecek yine kimse gitmeyecek. İşte körfez civarından bir miktar insan gelir.
    Bir altta ki yorumdan anlayan anlıyor zaten.!

  17. gururumuz peh sanki formula 1 istanbulda olsun diye bize yalvarıyorlar biz kabul etmiyoruz tır getirip pistin içine ettik . !! neyin gururuymuş bu hoca !!

  18. Superbike iyidir. Sekizinci virajda Sykes ve Melandri'yi görmek güzel olacak.

  19. %99 Türkiyede olmayacağım zaman… şans olsaydı zaten…

  20. ayhan nahya avatarı

    Sevindim, keşke f1 de olabilmiş olsaydı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir