Hamilton: Mercedes Pilotlarının İhtiyaçlarına Odaklanıyor

yazar:

kategori:

2008 şampiyonu pilot tüm F1 kariyerini McLaren’de geçirdikten sonra 2013 sezonu ve sonrası için Mercedes’e geçti.

McLaren ve Mercedes takımlarını karşılaştırması istendiğinde Hamilton, Mercedes’in sürücülerine yaklaşımını övdü.

“Hala sponsorlarımız var, hala etkinliklerimiz var, hala çekim günlerimiz var. Bu açıdan düşünüldüğünde işlerine yaklaşmaları konusunda devasa bir fark yok.”

“Fakat sürücüye, performansına ve hazır olmasına odaklanma konusunda burada biraz daha mutluyum. Fiziksel ve zihinsel olarak olabildiğim kadar hazır olmamı istiyorlar ve bundan emin olmak için ellerinden geleni yapmak istiyorlar.”

Hamilton Mercedes’de daha özgür hissettiğini düşünmüyor. “Daha özgür değilim. Sadece hayatım için biraz daha fazla vaktim var. Halen bir yarış takımındayım, takımın ilerlemesine adanmış durumdayım. Sadece yeni bir ortam ve bundan kesinlikle memnunum.”

“İnsanlarla çalışmaktan memnunum. Hızlanmak ve benimle iletişimi geliştirmek için ellerinden geleni gerçekten, gerçekten yapıyorlar. Geçen sene ile karşılaştırıldığında bazı ileri yönde adımlar attılar ve doğru yolda olduklarını düşünüyorum. Onlarla birlikte bundan daha mutlu olamam.”


Yorumlar

  1. aynen daha önce okumuştum.Olur böyle şeyler Alonso bile son yarışta iki şampiyonluk kaybetti 🙂

  2. Fiziksel ve zihinsel olarak olabildiğim kadar hazır olmamı istiyorlar ve bundan emin olmak için ellerinden geleni yapmak istiyorlar.

    Ellerindeki en işe yarar şey Hamilton'dır belki 🙂

  3. Mercedesin yaklaşımı tabiki farklı olacak bilmem kaç milyon dolar para ödediler, ve henüz bir yarış bile koşulmuş değilken nasıl davranmaları gerekiyordu ki…

  4. site bu haberi daha önce yayınlamıştı sanki.

  5. Bu sözleri daha önce de söylemişti sanki Hamilton.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir