Hamilton: "Tabi ki 2013'te Şampiyon Olmak İstiyorum Ancak…"

yazar:

kategori:

Mercedes, sezon öncesi testlerdeki performansıyla dikkatleri üzerine çekse de Hamilton, yeni sezon öncesinde çok büyük hayaller kurmuyor.

Hamilton “Hedefimiz her zaman her sene kazanmak ancak çok gerçekçi olmanız lazım. Bu sene için durum böyle.”

“Bu sene şampiyon olmak istemiyoruz demem yanlış olur. Fabrikada herkes aralıksız çalışıyor ve kazanmamızı istiyor. Bu sene başarılı olmamızı istiyorlar. Ben de öyle.”

“Ancak adım adım ilerlemeliyiz. Başarılı olmamız biraz zaman alacak. Bu sene temeli oluşturup seneye kazanma şansımız olursa harika olur.”

“Bu sene de kazanma şansı bulursak bu bonus olur çünkü takım geçen sene 5. sıradaydı. Nico ile çalışıp takımı şampiyonada daha iyi duruma getirirsek bu gerçekten olumlu olur.” 

“Çok şey öğreniyorum. Özellikle geçen sene öyle oldu. Belli hatalar açısından benim için çok iyi bir sene oldu ve sürücü olarak geliştiğimi hissediyorum.”

“Mercedes’te son aylarda kazandığım deneyimlerle, yeni mühendislerimle çalışmamla öğrenebileceğim çok şey olduğunu gördüm.”

“Ancak sürüş açısından sağlam hissediyorum. Benim için iyi bir alan olduğunu hissediyorum. Umarım öğrendiğim tüm derslerle bu sene daha güçlü olurum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Schumi funlarının ahını almışken bu takımın bu yılda başarılı olma ihtimali yok, en iyi sonuç 4. olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir