Watson: "McLaren Bu Sefer Yeteneği Değil Parayı Tercih Etti"

yazar:

kategori:

Watson’a göre McLaren, Sergio Perez’i takıma katarak Carlos Slim’i hedefledi.

Watson: “Politik açıdan mümkün olan en iyi pilotları aldılar. Alabileceklerini değil, mümkün (anlaşmasal açıdan bağlı olmayan) olanları”

“Diğer seçenekler de vardı ve muhtemelen ben bunlardan bazılarını tercih ederdim (Nico Hulkenberg ve Kimi Raikkonen’i işaret ediyor).”

“Ne yazık ki Perez ile anlaştılar ve Carlos Slim ile bağı, McLaren için değerli olacak.”

“McLaren her zaman en iyi yetenekleri göz önünde tuttu ama şu anda durum böyle değil”

 


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    bildiğim kadarıyla henüz hiçbir sponsor getirmedi perez. diğer türlü bir katkı oldu mu bilmiyorum.

    hadi perez parasal gücünden dolayı geldi takıma. button'da hangisi var?

  2. summer breeze (spa2000) avatarı
    summer breeze (spa2000)

    Resmi öpmeden önce ekranı temizlemeyi unutmayın.

  3. Lovely_F2008  avatarı

    Arkadaş ne çok konuştular ya ! Bi sabredin , Perez bikaç yarış çıkarsın Mclaren'da ondan sonra açın çenenizi !

  4. Ulan 6 aydır bir Hulkenberg'dir gidiyor. Tamam yetenekli pilot ama McLaren koltuğuna oturması için Perez'den ekstra birşeyler yapmadı. McLaren'in Perez'i seçmesinde Slim'in etkisi muhakkak vardır lakin McLaren sırf sponsor için pilot almaz. Öyle olsaydı Slim'in şirketlerinden birisi ile çoktan bir sponsorluk anlaşması imzalanırdı. Hulkenberg'in tercih edilmemesinin en büyük nedenlerinden birisi Alman olması. (McLaren'de piştikten sonra Mercedes yine salça olabilirdi.) McLaren ilginç bir şekilde Alman pilotlara karşı bir antipati duyuyor. (Schumacher hariç) Mesela 2002 yılı için Heidfeld gelecekti McLaren'e ama Ron Dennis Raikkonen'i tercih etmişti. Raikkonen tercihi büyük bir eleştiri konusu olmuştu ama Raikkonen şimdi nerede malum. Perez'de de aynı eleştiriler geliyor umarım sonu benzer. 🙂

    Raikkonen'in tercih edilmemesine gelirsek, Raikkonen 34 yaşına girdi. Serhan Acar'da bundan bahsetmişti. McLaren genç pilotlara şans vermeyi seven bir takım. (Son 10 yılda 4 genç pilot yarıştı McLaren'de Raikkonen, Hamilton, Kovalainen ve şimdi de Perez) 34 yaşına girmiş 2 yıl sonra 36 yaşına gelip ben ayrılıyorum diyebilir. Raikkonen üstelik nev-i şahsına münhasır bir kişilik. Ne yapacağı ne diyeceği belli olmayan bir pilot. Alırsın sene sonu şampiyon olur sonra hop ben ayrılıyorum diyebilir. Raikkonen bunu yapabilecek bir insan. Ben McLaren için bekleyip görelim diyorum. Konuşmak çok basit.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir