Yamaha 3 Günlük Texas Testini Tamamladı

yazar:

kategori:

Yamaha Fabrika takımı Amerika’da gerçekleştirdikleri 3 günlük testi başarıyla tamamladıklarını açıkladı. Takım Jorge Lorenzo ve Valentino Rossi’nin katılımıyla beraber istedikleri verileri bu 3 günlük sürede almayı başardıklarını söyledi.

Lorenzo ve Rossi Hem uzun sürüşlerde hemde tek turlarda en iyi performansı bulabilmek için kendi ekibiyle testlere katıldılar. 3 gün boyunca gerçekleştirilen sürüşlerde Lorenzo 2.04.586 elde ederken Rossi 2.05.518 derecesini kaydetti.

Lorenzo: “Geçtiğimiz günlere göre bugün daha iyi bir gün geçirdim. Süspansiyon’un çok yumuşak olması işlerimizi biraz zorlaştırdı. Arka taraftan yeterli kavramayı alamadık, bunun nedenini bulmaya ve bu sorunun üstesinden gelmeye çalışıyoruz”

“Bu 2 günlük sürede iyi verilerde elde ettik. İlk yarışta taraftarlara güzel bir gösteri izletmeyi umuyoruz.”

Rossi: “Bugün geliştirilmiş parçalar ile testlere başladık. Özellikle istikrar ve yeterli kavramayı bulmak çok önemliydi. Yavaş parçalar büyük farklar yaratabilir bunu biliyoruz”

“Adım adım dünden daha çok geliştik. Ancak bazı sorunlar yaşadık çocuklar bu sorunları çözmek için çok çalıştılar. Rakiplerimizin hızın farkındayız ve gelişim için gerçekten çok çalışıyoruz.”

Yamaha Fabrika Takım direktörü Massimo Meregalli ise bu testin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Meregalli: “Buraya gelmek gerçekten harika bir fikirdi. Çok iyi veriler elde etmeyi başardık, buda bize doğru set-up ayarını bulmamıza yardım etti”

“Elde ettiğimiz veriler gerçekten umut verici. Buradan güzel düşüncelerle ayrılıyoruz”


Yorumlar

  1. bu sezon Vale için çok iyi geçeceğini düşünüyorum. test sürüşlerinde iyi iş çıkarıyor. Go Rossi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir