Red Bull, Mclaren'i Göz Ardı Etmiyor

yazar:

kategori:

Rakipleri bir önceki sene kullandıkları araçları geliştirmeyi sürdürürken Mclaren, daha fazla gelişim potansiyeline sahip olmak için oldukça radikal yeniliklere sahip bir araç hazırladı. Ancak Mclaren kış testlerinden beklediğini alamadı.

Red Bull’un takım patronu Christian Horner “Mclaren geçen sene çok iyi bir araca sahipti. Sezonun büyük bölümünde en hızlı araca sahiplerdi bu yüzden niçin bu yönde bir karar aldıkları konusunda kendi nedenleri vardır.”

“Ancak bunun için iyi nedenlere sahipler ve sene sonunda hangi kararın doğru olduğunu göreceğiz.” dedi.

Horner, ilk yarış öncesinde takımına güveniyor olsa da takımların çok yakın görünmesi nedeniyle tahmin yapmak istemediğini söyledi.

Gridde 10.luğun mu yoksa pole pozisyonunun mu sürpriz olacağının sorulması üzerine Horner “Bir çok açıdan her ikisi de sürpriz olmaz.”

“Şu anda griddeki dizilimin nasıl olduğunu söylemek imkansız. Kimin nerede olduğunu ancak cumartesi günü söyleyebiliriz ve o zaman da yağmur olursa bu mümkün olmaz.”

“Tam olarak sonucu görmek 2-3 yarış alabilir.”

“Ferrari’de Fernando Alonso’nun iyi olacağına dair genel şüphe var. Mercedes’ler ve Mclaren’ler kış boyunca rekabetçi göründüler. Lotus da öyle. Genel şüpheliler bunlar.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir