Button: "FIA Doğru Karar Verdi"

yazar:

kategori:

İlk seansın başlangıcı öncesinde yarım saatlik bir gecikme oldu; bu seansın ardından yağmur şiddetini arttırınca diğer iki sıralama bölümü, Pazar gününe ertelendi.

Button: “(Zemin) Oldukça ıslak ama sürüş yaptığımız zamanlarda şartlar gayet iyiydi. Sürüşler bittiğinde yağmur pisti suyla kaplıyor. Bizim yargılamada bulunmamız çok zor. FIA, güvenlik açısından iyi bir şey yaptığında biz çok memnun oluruz ve zemin çok ıslak olduğunda yanlış bir şey yaparlarsa, memnun olmayız. Yani FIA için karar vermek çok zor. Ama doğru karar verdiklerini düşünüyorum. Sadece taraftarlar için durum üzücü. Bütün gün buradaydılar; yağmurlu ve rüzgârlı şartlarda bile burada kaldılar ama onlara gösteri sunamadık. İşler böyle. umarım yarın onlar için bu gösteriyi yapacağız”

 


Yorumlar

  1. ksr bakmayın ama bütün suç pirelli lastikleri ve race controlde.ilk defamı yarış yönetiyorsun be adam bırak çıksınlar piste kaza yapan yapsın.tabiki hatalar olacak spin atanı alın pist dışına pistte kalıp en iyi dereceyi yapan alsın polü.topu top 10 15 dakika sürecekler.çok yanlış yaptın fia çooookkkkkkkkkk.kıyamet kopsa o araçlar o pistte turlayacaklar.yoksa ben ne diye izleyeyim bu sporu.burası f1 tabiki hız tehlike olacak lunapark zannetmeyin bu arenayı.bunadıkça çekilmez oluyor bu çarli ve hörbi

  2. FIA doğru kararı verdi yarın kim hak ediyosa o alsın polü

  3. sorun fia'da lastiklerde ya da pilotlarda değil, ülke bozuk 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir