Pic:"Daha İyisini Yapabiliriz"

yazar:

kategori:

Caterham’ın Fransız pilotu Charles Pic Marussia’dan Max Chilton’ı geçmeyi başarıp 16. sırada yarışı tamamlarken, Takım arkadaşı Giedo van der Garde uzun süre çekiştiği Chilton’un arkasında 18. sırada bitiş çizgsine ulaştı.

Pic yarışın kendisi için çok kötü geçmediğini söyledi.

Pic:”Yarış bizim için çok kötü değildi. Tabi ki yarışı daha yukarılarda bitirmeyi tercih ederdim.”

“Yarışa Supersof lastikleri başladık ve bu lastikleri çok çabuk bitti. Yarışın sonlarına doğru lastik aşınmasıyla beraber Kers arızasıylada başa çıkmak zorunda kaldık. İlk yarışlarda buna benzer performanslar sergileyeceğimizi biliyoruz ama sezon uzun ve yapacağımız çok şey var”

Giedo van der Garde ise ilk yarışında bitiş çizgisine ulaşmaktan memnun olduğunu söyledi.

Van der Garde:”İlk yarışımı bitirmek benim için önemliydi ve bunu başardık. İlk yarışıma göre makul bir performans gösterdiğimi düşünüyorum.”

“Yarışa Supersoft lastiklerle başladık. İlk turlarda birkaç kişiyi geçtim ve Bianchi’ye ayak uydurabiliyordum. Ne yazık ki Orta Sertlikteki lastiğe geçtikten sonra istediğim performansı sergileyemedim. Yinede bunun benim için iyi bir deneyim olduğunu düşünüyorum. Takım olarak lastik aşınmasıyla ilgili birçok veri elde ettik. Malezya’da neler yapabileceğimize bakacağız”


Yorumlar

  1. yüzümü kara çıkardınız.bahis oynasam kaybedermişim.ilk chilton dedim yd olur ama hulk start alamamış.yeni takımlar bile finişi gördü ama schumacherin aracı (rosberg)e verilmişki hemen ilk yarışta siftah yaptılar.rosberg ouuuuutttt.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir