Massa Bir Sene Öncesine Göre 10 Kat Daha İyi

yazar:

kategori:

Geçen senenin büyük bölümünde takım arkadaşı Fernando Alonso’nun çok gerisinde kalan Massa, geçen senenin sonunda kavuştuğu eski formunu Avustralya’da da sürdürdü.

Massa Avustralya sıralamalarında takım arkadaşı Fernando Alonso’yu geçmeyi başardı. Yarış içerisinde de takım arkadaşına geçilmeyen Massa pitlerde geçildi ve yarışı 4. sırada tamamladı.

Massa “Bir sene önceye göre 10 kat daha iyiyim. Geçen seneye başlangıcımı bu seneye başlangıcım ile kıyaslamam imkansız. Şu anda araç içerisinde çok daha iyiyim.”

“Arabayı otomatik bir şekilde sürüyor gibi hissediyorum. Çok daha rahatım. Durumumuz çok daha iyi ve çok daha olumlu.” dedi.

Massa, takımı Ferrari’nin yeni sezon için çok iyi çalıştığını düşünüyor.

Massa “Red Bull gibi öndeki araçlarla kendimizi kıyaslamıyorum. Ancak arkamızdaki Force India ve Williams’lara karşı kıyaslama yapıyorum.”

“Geçen sene bazı yarışlarda Force India ve Williams’ların gerisinde başlıyorduk. Ancak geçtiğimiz hafta sonu o takımlara göre sıralamalardaki fark oldukça iyiydi.”

“Bu, geçen seneye göre büyük gelişme kaydettiğimizi gösteriyor. Red Bull da iyi gelişme kaydetti ancak bizim aracı hazırlarken iyi iş çıkardığımız, doğru yönde olduğumuz açık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. eywllhh …

  2. En iyi performansını takımla uyum içinde sezon sonuna kadar sürdürmeni diliyoruz Massa. Araçta kendini rahat hissedince performansının arttığını çok iyi biliyoruz.Takımlar şampiyonluğuna ihtiyacımız var artık. Eğer olursa pilotlar şampiyonluğu için de hem Alonso'ya Hem de sana sonuna kadar güveniyorum.

  3. teşekkürler paylaşım için indirmeye başaladım

  4. Raikkonen06  avatarı

    Konu dışı:
    Arkadaşlar Formula 1 Avustralya GP 2013 yarışının Smart Spor 720p yayınını buldum ama torrent isteyenler indirebilir link:
    Avustralya GP[Smart Spor]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir