Mutlu Trulli, Sonucu Andersson'a Adıyor

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, Fransa Grand Prix’sinde elde ettiği podyum finişini bu ay bir kazada yaşamını yitiren eski Toyota takım patronu Ove Andersson’a adadı.

İtalyan pilot 2005 İspanya Grand Prix’sinin ardından uzun bir süre sonra ilk kez podyumda yer aldı. Ayrıca bu Toyota’nın da 2006 Avustralya yarışının ardından kazandığı ilk podyum finişiydi.

"Takım için ne kadar harika bir sonuç ve ne kadar harika bir haftasonu!"

"Gerçekten çok zorladık çünkü bu sonucu Toyota Motorsport için çok şey yapmış olan Ove Andersson’a ithaf etmek istiyorduk."

Trulli yarışın son turlarında McLaren pilotu Heikki Kovalainen’in baskısı altında kalmış ancak dayanmayı bilmişti.

"Bugün, harika ve zorlu bir yarış oldu Bizden hızlı olan birkaç araçla mücadeleye girmiş olsak da iyi bir tempomuz vardı."

"Yağmur çiselemeye başladığında çok dikkatli olmak zorundaydım çünkü önlerde olduğunuz zaman bu çok tehlikeli olabilir. Ama ritimi tutturdum ve Heikki ile tıpkı go-karttaki gibi lastik lastiğe mücadele ettik."

"Fabrikada çalışanlardan mekanikerlere kadar tüm takım hafta boyunca hata yapmadı."

"Yine de yapacak çok şey var ama biz bugünkü sonuçtan memnun olabiliriz. Harika iş çıkardık. Araç çok daha rekabetçiydi ve herkes motive durumdaydı. İşler yolunda."

Toyota takım patronu John Howett da "Toyota için mükemmel bir gün. Uzun zaman sonra ilk podyumumuzu aldık ve bunu, takım için çok şeyler yapmış olan Ove Andersson’a adıyoruz."

"Her iki fabrikadaki herkese ve takımdakilere tebriklerimi sunuyorum."diye konuştu.


Yorumlar

  1. nihayet adelet tecelli etti.benim en favori 2.ci pilotum iskoçtan sonra.hele o kaskı deli ediyor helal jarno

  2. Trulliyi çok iyi savunmasından dolayı tebrik ederim..Ama heikkininde hatası varr son virajda trulliyi geçmişti çok erken firene bastı….

  3. teprikler toyota ve turilli iyi iş çıkardılar

  4. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    kalieli fakat istikrarsız,bir türlü kalitesini yarışlara yansıtamıyor sırala ustası olmasına rağmen yarışlarda aynı istikrarı göremiyoruz bundan sonra daha iyi olur umarım.

  5. Trulli kaliteli bir pilot.. bugünkü avantajını değerlendirdi ve kalitesini gösterdi.. tebrikler trulli.

  6. Harika bir iş çıkardı gerçekten. En sonunda podyumda gördük kendisini. İnşallah farklı podyumların olduğu yarışları daha çok görürüz.

  7. Helal olsun Trulli sana da. Padoktaki en delikanlı pilotlardan birisin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir