Brawn: "En Güçlü Araç Ferrari"

yazar:

kategori:

Auto Motor und Sport’a konuşan Brawn “Ortalamaya ve trafik olmadan tur zamanlarına baktığımızda Ferrari en iyi yarış performasına sahip takımdı.”

“İki pit stop yapsalardı onlar kazanırdı.” dedi.

Ferrari pilotu Fernando Alonso ise yaptığı açıklamada Red Bull’un en hızlı olduğunu söylemişti.

 

Escort bayan

Yorumlar

  1. zaten en iyi araca hep sahiplerdi ama çaylak( vettel) geçit vermyor

  2. Sorun da zaten iki pitstop yapmakta… Araba 2 pitstop yapabilecek kadar lastikleri iyi koruyabilseydi yapılırdı, yarışı da Alonso olurdu.

    Şimdi Webber'e dönelim "Formula 1'i artık lastikler şekillendiriyor."

  3. yahu olum tamam güzel söylüyosunda. arkasından çıkıp zırt diye ortalığa bir şey atıyorsun:))

    arkadaşlar ben hakanı hiç görmesemde az çok buradan tanırım.çok iyi biridir.ama kimiye olan sevgisi bazen kendi dininden kendi vatandaşından olan birinin sevgisinin önüne geçiyor.biz onu böyle sevdik:)

    birde can var .o tamamen başka bir alem.ne pahasına olursa olsun alonsoya sallamak.allahtan lewsi başka takıma gittide biraz rahatladık.öyle değilmi can ?.

  4. elalemin her söylediği buradaki arkadaşları ucu kendi pilotuna ve takımına dokunduğu zaman germeye başlıyor(bende dahil)…sakin kafayla düşününce ne kadar saçma duygular içinde olduğumuzu ne için kafa yorduğumuzu düşünüyorum ve gülmekten kendimi alamıyorum.
    herkes farklı düşünce ve fikre sahip olabilir. söyleyen kişiler neticede haber kaynağı olmaya değer kişiler ki buralarda ve diğer tüm motor sporları sitelerinde kaynak yapılıyor. şimdi ben birşey desem bunca sene bir emeğimiz var bu site bile benim söylediklerimi haber yapmaz. doğru olanda budur. anca burada yorum yaparız.
    burada bazen birbirimize karşı kırıcı olabiliyoruz. otursak tanışsak biraz muhabbet etsek inanıyorum ki bu kadar kırıcı olmayız birbirimize karşı…bunu şahsen yaşamış bir insan olarak ben tanıdığım f1 sever insanlar arasında basit sıradan kötü kalpli bir insana rastlamadım.
    ne gerek var kötü söz söylemeye ne için diyoruz ki…kalp kırmak kolay fakat kazanmak zordur…
    Allah c.c. gören gözümüz, hisseden kalbimiz, düşünen beynimiz, konuşan dilimiz olsun…
    vesselam…

  5. Pazar günü 2. kez ygs'ye girecem dostlar 🙂 Dolayısıyla yarışı izleyemeyecem. Alonso olurda kazanırsa, elvan dalton'a red kit'i gönderecem. İcabına baksın red kit. 2 Hesap işi nedir bilmiyorum ama öyle sahtekârlar varsa, banlayın gitsin üçkağıtçıları. Aventi'nın söylediğine göre varmış, vay ruhsuzlar vay her hesaptan alonso'ya saydirıyorsunuz demek 🙂 alonso'nunda çokta umrunda sanki? Padişahın ardındanda atarlar 🙂 '

  6. Bu sitedeki Alonso düşmanlığını her fırsatta görmeme rağmen bazen hakkaten kanım donuyor şerefsizim.Hayır bir de kendi hesaplarıyla yazsalar canım yanmaz,ikinci/üçüncü hesaplarıyla yazıyorlar 🙂 Sigmund Freud diye biri çıkarsa yakında şaşırmam.

  7. bu kadar olmaz ben bu siteden başka hiç biryerde görmedim böyle bişey. ağzı açılan Alonso Alonso

  8. nico hulkenberg'e cevap olarak yazmak istemiştim.

  9. en hızlı ya da en yavaş. pilotlarımız kazanınca gerisinin pek önemi kalmıyor. sizin kendinizi yıprattığınız kafaya taktığınız kadar biz takmıyoruz rahat ol

  10. ileriki zamanda görürsün kim haklı kim haksız

  11. elvan dalton avatarı

    Saçma. Ferrari aracı çok yavaş, araç tamamen Alonso'nun insan üstü yetenekleri sayesinde bu kadar yukarda.

  12. Brawn bir mühendistir ve söylediği şeyi iyi okuyun.Her şartta en hızlı demiyor.Ne demişse iyi okuyun ve FIA nın sayfasından zaman tablolarına bakın.Kuru laf yazmak zorunda kalmazsınız.

  13. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    2009 spa da dediysek şimdi de deriz.

  14. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Yavaş göstereceklerki kazandıklarında pilot %6900ünü vererek kazanmış olsun.Biraz daha cesaret alacak olsalar The Flintstones aracıyla yarıştık buna rağmen kazandık diyecekler.

  15. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Avustralya yarışının ilk turlarında kimin hızlı olduğunu görmüştük. Konumuz bu değil.

    Ferrari aracının hızlı olduğu zamanlar dahil olmak üzere hızlı olduğu hiç bir zaman itiraf edilememiştir. Tasarımcısından co-pilotuna, taraftarlarından takım patronuna kadar hepsi ferrari en az 1 saniye yavaştır ve yavaş kalacaktır emrini uygulamakla meşguller. Ferrari satın alındı da haberimiz mi olmadı acaba? Dünyanın en iyi bankası bunu yapabilecek kapasitede olsa gerek.

  16. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Ferrarinin en hızlı olduğunu söyleyen sadece bir kişi var.Ama redbullun en hızlısı olduğunu söyleyen onlarca kişi var.Sadece Fernando Alonso böyle demiş ve polemik başlamış gibi anlaşılmasın..Kim en hızlı kim değil tahminlerini sadece Alonso yapmıyor.Bir takım patronun sözlerine karşılık olarak başka bir patronun sözleri veya eski pilotların sözleri karşılık olarak gösterilebilirdi.Alonsonunki değil.

    Brawn hızlıyı tayin etmek için keşke biraz daha bekleseydi.Redbull geçen yıl da iyi bir başlangıç yapamamış ama sonradan açılmıştı.Belki de hornerin dediği gibi soğuk havanın etkisi oldu belki de sıralamaya fazla önem verdiklerinden oldu.

  17. Ross Brawn da saçmalamaya başladı bu aralar ! hadi hayırlısı…

  18. herkes bişey sallıyor valla hayırlısı…

  19. yorum yapın dedik abartın demedik,ayaklar yere bassın biraz.

  20. Ferrari%100 avatarı

    Ferrari startlarda çok ama çok iyi kalkış gösteriyor (Massa)
    yarış performansıda süper

  21. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    Bunu Mercedes'in icinden biri söylüyorsa itibar etmemek gerekir

  22. 2 pit yapsalar diye bir cümle kullanması çok tuhaf geldi bana hem de Ross Brawn dan,o zaman niye yapmadılar ? Lastikleri yetmediği için,hızlı olmadıkları için değil.Trafik sadece Fernando için değil önde ki 5 pilot dahil herkes içindi.Çünkü pistin yapısı böyle.

  23. malezya geniş düzlükleri,hızlı virajları, orta ayar downforce'u ile yüksek çekiş gücü sistemi ile 2 tane 1 km'lik ana düzlüğü ile (start ve start arkası) yokuş aşağı virajları ve ani hızlanmaları ile turun %70'nin tam gaz geçildiği ortalama hızın çok yüksek olduğu malezya'da ferrari'nin şansı çok fazla gibi bana göre alonso bu yarışın favorisidir.red bull'un düzlüklerde sıkıntısı var malezya'da çok hızlı bir yer çok fazla geniş düzlükleri var red bull'un şansı pek yok gibi lotus'un 1 yarış kazanması çok fazla önemli değil aynı performansı sürdüremezler bu sene şampiyonluğa alo-vet kapışır bu yarışta ise alo-vet-rai olur veya massa'da 2.olabilir.kırmızı arabalar güçlü olacak çünkü pist ferrari'ye uyuyor.

  24. bana görede eger trafik olmasaydı 3 pitle bile kimiyi zorlardı belkide gecerdi bile 2 olsaydı zaten uzar giderdi ferrari

  25. Bi karar verin la

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir