Hulkenberg, Sauber'le İlk Yarışından Mutlu Ayrıldı

yazar:

kategori:

Avustralya’ya yakıt deposundaki sorun nedeniyle katılamayan Hulkenberg, yeni takımıyla ilk yarışına katıldı ve yarışı 8. sırada tamamladı.

Hulkenberg “Yeni takımımla, yeni aracımla sezonun ilk yarışından 4 puanla ayrılırken oldukça mutluyum. Olanlardan, özellikle yarışın başlangıcından oldukça mutluyum. Yarışın başında geçiş lastikleriyle çok hızlıydım.”

“Ancak ardından trafikte takıldım ve diğer sürücüleri geçme fırsatı bulamadım. Bugünkü mücadelelere ve zorlamalara bakarsak sekizinciliği hak ettiğimizi düşünüyorum.”

“Potansiyele sahiptik ve artık detaylara çalışmamız lazım.” dedi.

Takımın diğer pilotu Esteban Gutierrez ise yarışı 12. sırada tamamladı.

 


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    İlk kez raikkonenin bu kadar sinirli olduğunu gördüm telsizde tamam iyi pilotsun önün açık ama biraz aynalarına sağına soluna dikkat et Kimi'yi biçiyordun az kalsın.

  2. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Hulkenberg dişini iyi gösterdi. İyi araçta neler yapabileceği tahmin bile edilemez. Alt takımda kendini iyi hazırlaması gerek. Şampiyon olacağı takımda başından beri iyi performans sergilemeli.

  3. Savunma yaparken bi ara Kimi yi resmen biçiyordu uyarı bile almaması çok ilginç

  4. Yalnız raikkonen i epey kızdırdı ama rai de bugün epey kötüydü.sık sık pist dışına çıktı pilotaj hataları yaptı.Gününde değildi.

  5. Raikkonen'i çileden çıkaran turlarca perezin ve hulkenbergin arka kanadına bakmış olması olmalı zira yarış sonrası açıklamasında şikayetçi olmadı bu durumdan,yarışta çok sinirliydi orası ayrı.

  6. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Raikoneni çileden çıkardı:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir