Hamilton, Ecclestone'un Kendisi Hakkında Söylediklerine Cevap Verdi

yazar:

kategori:

Geçen günlerde Ecclestone, 2012 ortasında Hamilton’un kendisinden Red Bull ile anlaşma yapması konusunda yardım istediğini açıklamıştı. Ama bu isteğin, Red Bull patronu Dietrich Mateschitz’in Mark Webber ile devam kararı sonrası kabul görmediği söylendi.

Hamilton: “Bazı nedenlerden dolayı benimle ilgili sadece yorumlar yapmış görünüyor.”

“Bu beni biraz sinirlendirdi. Çünkü çok iyi bir ilişkimiz var ve birçok konuda onunla çok açık konuşurum”

“Yaptığı açıklamalarla ilgili ne söyleyebilirim bilmiyorum. Red Bull ile görüştüğüm konusunda bir şeyler söylemiş sanırım. Menajerime dedim ki ‘Bütün takımlarla konuşun ve en iyi seçeneğin ne olduğunu bana söyleyin’ “

“Herhangi bir takım için özel bir zorlamam olmadı”

“Sonuçta buradayım (Mercedes’teyim) ve şimdiye kadar verdiğim en iyi karar”

 


Yorumlar

“Hamilton, Ecclestone'un Kendisi Hakkında Söylediklerine Cevap Verdi” için 5 yanıt

  1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Mercedes Eğer barcelona ve sonraki bir iki yarış daha böyle devam ederse herkesin çenesini kapatmış olur..Mercedes bence çok iyi gelişim göstermiş kim ne derse desin..Bu araç austinde caterham vs hariç herkes tarafından geçildi..liderden sene sonunda kaç sn gerideydiler ve farkı kapattılar..bunda Lewis'in takıma gelmesininde payı vardır ancak Schuminin attığı bir temel ve bunun geliştirilmesiylede iyi sonuçlar elde ediliyor..Neyse Lewis Mclaren değil Mercedes'in çocuğu 9 yaşında anlaşması vardı Mercedes'le ve küçüklükten beri Nico ile arkadaş ve bencede Mclarenden ayrılması Lewis için iyi oldu çünkü F1'de 1 takımla yarışıp emekli olmak bir F1 pilotu için en kötü şeylerden biridir..farklı takımlar farklı mücadeleler yeni insanlar yeni yeni….herşey daha yeni ve iyi olacaktır Lewis için ve Mercedes'te Lewisi iyi bir araçla karşıladıkları için mutluyumda denebilir..Schumacher gittikten sonra tabikide bir ana pilotum yok ama Nico ve Lewis şuan için desteklediğim pilotlardır..ayrıca Alonso Vettel Raikkonen'de sevdiğim pilotlar arasındadır..bir ara bir arkadaş schumi gitti hemen unuttun onu dedi diye bunu yazdım.

  2. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    Daha 9 yasindaykende Mercedes genc pilot yetistirme programina alinmis desteklenmistir.Her ne kadar Mclarende yildizlassada Mercedesinde bu cocugun uztunde emegi vardir.

  3. 13 yaşında Ron Dennis'in yanına gidip ''bir gün sizin otomobillerinizden biriyle yarışacağım'' diyen bir çocuk 14 sene sonra ''Mercedes şimdiye kadar verdiğim en iyi karar'' diyebiliyor. Çok ilginç…

  4. Ecclestone F1'den zamanında yaptığı manevralarla cukkayı götüren adam…Gerisi hikaye..Konuşmak için konuşuyor..
    Gerekli bir adam mı tartışılır…

  5. hamilton için mercedes en uygun takım bunu zamanla kanıtlıyacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir