Lotus'un Şampiyonluk Mücadelesi Bütçesine Bağlı Olacak

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen’in Avustralya’da kazanamasının ardından Lotus, şampiyonluk mücadelesi verecek takımlar arasında görüldü. Lotus şu anda şampiyonada ikinci sırada bulunuyor. Aynı şekilde Kimi Raikkonen de pilotlar şampiyonasında 2. sırada.

Grosjean “Şampiyonluk mücadelesi paraya bağlı olacak. F1’de kilit nokta budur.”

“İyi insanlara sahip olduğumuzu, onların yarış kazanabilen bir araç yapabileceğini ve fabrikada gelişim için gerekli ekipmanlara sahip olduğumuzu biliyoruz.”

“Ancak söylediğim gibi her şey, tüm bunlar için yapabileceğiniz harcamaya bağlı.” dedi.

Grosjean, sezon başında alınan galibiyetin yeni bütçeler bulmada takıma yardımcı olmasını umuyor.

Grosjean “Umarım daha fazla sponsor buluruz ve böylece daha fazla gelişim ve galibiyet olur. Böylece daha fazla sponsor buluruz. Bu işin döngüsü böyle.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Grosjean, abisi Raikkoneni taklit etmeye mi çalışıyor:)

    Geçen yıl sonlara doğru Raikkonen de aynı konuya değinmiş ve hemen birkaç gün sonra bir yarış kazanmıştı.Hatırlamayanlar için konuşmanın başlığı "Lotusun parası bitti" şeklindeydi.

    Lotusun gelişim yarışında gerilerde kalabileceği birçok kişi tarafından dile getirildi.Geçen sene sonlara doğru gayet iyi işler yapıldı.16. yarış olan koreye büyük bir paket getirildi.Coanda eksoz vardı.Yanılmıyorsam takım 0,3 saniye beklenti içindeydi.Hemen akabindeki hindistanda ise ayar hatası yüzünden podyumdan olmuşlardı.Bir sonraki yarış ise ilk zafer geldi.

  2. Redbull Renault avatarı
    Redbull Renault

    Redbull ve Lotusu bilmem ama Mercedes süspansiyonlardan darbeyi yiyecek gibi duruyor

  3. Faruk Altun avatarı

    Konu Dışı – Önemli:

    Matt Somerfield twitter üzerinden Charlie Whiting'in yaptığı incelemeler neticesinde RedBull, Lotus ve Mercedes araçlarında bazı illegal durumların var olduğunu ve bu değişikliklerin Çin yarışından önce yapılmaması durumunda araçların illegal sayılacağını anlatan bir haber paylaştı.

    Kaynak italyan basını. Google translate linkini aşağıda iletiyorum. Site yönetiminden ricam haberi türkçeleştirip yayımlaması.

    Haber Linki (g.translate): http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.omnicorse.it%2Fmagazine%2F26065%2Ff1-il-caso-red-bull-mercedes-e-lotus-nel-mirino-della-fia

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir