Dudukalo Lada Koltuğunu Kaybetti!

yazar:

kategori:

Dudukalo’nun koltuğu geçtiğimiz yarışın sıralamalarında takım arkadaşına çarpmasıyla tehlikeye girmişti.

29 yaşındaki Mikhail Kozlovskiy James Thompson’ın yeni takım arkadaşı olarak ilk WTCC yarışına çıkacak.

Takım patronu Victor Shapovalov: “Mikhail genç ve yetenekli bir sürücü. Araca, takıma ve WTCC formatına çabucak alışacağına eminim. Kendisiyle daha önce Rusya şampiyonasında çalışmıştık.”

2008 Russian SEAT Cup ve 2010 Russian Touring Light serilerinde yarışan Kozlovskiy: “LADA Sport Lukoil takımına katıldığım için mutluyum. Herkes WTCC’de yarışmayı hayal eder ve ben de farklı değildim.”

“Test yapmadan Marrakech’te olmak kolay olmayacak. Umarım çabuk alışırım ve fazla zaman kaybetmem. LADA Granta bana çok yabancı değil, geçtiğimiz sene Rusya şampiyonasında bu aracı kullanmıştım.”


Yorumlar

  1. Aynen yenisi de sorun yaşayacak. Dediğin gibi Marrakech valensiyadan beter. Coronel ile Tarquini bile sıkıntı yaşıyor bu mu yaşamayacak. Bu da gelip Thompson'a vurursa ne olur çok merak ediyorum 🙂 Bu sefer Thompson'ı kovarlar 🙂

  2. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    yeni gelenin de bunu yapmayacağının garantisi yok.Çaylak 🙂 birde Marrakech gibi saçma sapan bir piste denk geldi,pist demek diğerlerine haksızlık olur aslında.

  3. Bir kazadan dolayı da adama yol verilmez ki. Ama kararı kim verdiyse benim kafadanmış. Şirkete böylesi bir zarar vereni ben de tutmuyorum.

  4. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    boş işler….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir