Hamilton: "Mercedes'ten Daha Fazlası Gelecek"

yazar:

kategori:

Mercedes ile ilk yarışı Avustralya’yı 5. sırada tamamlamasının ardından Hamilton Malezya’da 3. olarak ilk podyumunu kazanmıştı.

Hamilton “Beklediğimizden daha iyi başlangıç yaptık ve şu ana kadar 5 ile 3. olmak gerçekten pozitif.  Daha fazlasının geleceğini biliyorum bu yüzden aracın gelişimi için zorlayacağız. Bu hafta sonu fabrikada olacağım ve son haftalarda yapılan çalışmaları, Çin’e götüreceğimiz güncellemeleri duymak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Nico Rosberg “Gelecek hafta Çin’e gideceğim ve geçen sene orada ilk Formula 1 galibiyetimi kazandığım, son 3 sene yarışta lider gittiğim için iyi anılarım var. Şanghay pistinde çok keyif alıyorum.” dedi.

Ross Brawn “Sezonumuz iyi başladı ve muhtemelen beklediğimizden iyiydi. Ancak yine de kapatmamaız gereken bir fark olduğunun tamamiyle farkındayız. Bu yüzden gelişim hızını sürdürmek zorundayız. Fabrikada son 2 haftada çok fazla çalışma yaptık. Yapılan bu çalışmaların piste nasıl yansıyacağını görmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Geçen hafta kimsenin gerçek gücü ortaya çıkmamıştı yağmur herşeyi karıştırdı inşallah yağışsız bir yarış izlersek o zaman görebiliriz kim hızlı kim yavaş kim 1sn önce kim 1sn geride.

  2. mercedes guncelleme yapacakmis :)). simdiden 1 sn geri gitiler demektir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir