Raikkonen, Lotus Güncellemeleri Konusunda İyimser

yazar:

kategori:

Lotus takımı, sıradaki Çin yarışı için ön ve arka kanatta, sidepodlarda bazı değişiklikler yapacak.

Raikkonen “Geçen sene burada puan kazanamadık ve bu durumu geliştirmemiz lazım. Daha önceki senelerde Şanghay’da 1,2 ve 3.lük aldım. Bu yüzden bu listeye iyi bir sonuç eklemek iyi olur.”

“Orada iyi olmamamız için bir neden yok. E21 için bazı yeni parçalar olacak ve son güncellemelerimiz yardımcı oldu gibi. Bu yüzden yağmur yağmazsa neler olacağını izlemek ilginç olacak.” dedi.

Raikkonen, 31 puanla şampiyona lideri Sebastian Vettel’in 9 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor.

 


Yorumlar

  1. rai'nin tüm sevgilileri esmerdi zaten, hatta bi tanesi vücut geliştiricisi miydi neydi.

  2. evet saç stilini çok beğenmişsin kuaföre yaptırmaya çalışıyormuşsun ben de diyorumki ortada stil falan yok basit bir saç kesimi. adamda tip sağlam olduğu için salaş saçla stil yapılmış sanmışsın. bu kadar basit. anladın?

  3. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    geçen seneki o pit stop stratejisi kimi nin kariyerinde ilk kez olan bişeydi yarışın ortalarında 1. sıraya yükselmesine rağmen arkasındaki bütün araçlar farklı şekilde hızlıydı birkaç tur liderlikte gidip sonra tur yer gibi geçildi herkese F1 i özellikle kimi geri döndükten sonra hergün yarış olsa gene izlenir duruma geldi benim açımdan hele bide kimi ön sıraları oynayınca tadından yenmiyor açıkcası.

  4. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kimiyi birçok kız iyi bir f1 pilotu oldugu icin degil dış görünüşü için seviyor zaten iskandinavya kraliçesiyle evlendiginde kızlardan olumsuz mesajlar geliyordu adam güzellik kraliçesiyle evlenmesine rağmen kiminin yanına yakıştırmamıştı herkes.

  5. ben adamın saç seklini çok beğeniyorum diyorum adam çıkmıs sacla ne ilgisi var diyor 🙂 adminlerden ricam siteye bot sorgulama kodu eklesinler büyük ihtimalle bu arkadaş bot cünkü anlamıyor.

  6. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Fazla abartma Vehbi. Saçının kenarlarını 3 numarayla aldırmış, üstünü biraz kestirmiş. Hepsi bu. Royal'in de dediği gibi maharet saç da değil, bizzat Kimi'nin kendisinde. Allah nazarlardan saklasın. 🙂

  7. yağmur gözükmiyo önümüzdeki hafta.insallah bi değişiklik olmaz düzgün bi yarış izleriz

  8. saçla ne alakası var gayet basit bir kesim. dünyanın en iyi saçını yapsan tip olmazsa bişeye benzemezsin adamda tip var salaş saçla gezse bile aynen böyle tarz yapmış sanılır. biz yıllardır diyoruz kimi'nin saçları kesmesi lazım diye. ah bu newboylar ah bişeyden haberleri yok.

  9. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kimi ye o saçı yapan berber çok profesyoneldir kimi bizim gibi 10 liralık berberde tıraş olmadıgı için senin gittigin berberin aynısından yapamaması normal

  10. sen de yine saç var olana şükret…olmayan ne yapsın:)

  11. valla yağmur yağmassa diyoruzda yine yağar heralde.gerçekten bu yağmur olayı artık sıktı takvimi yeniden düzenlemeleri lazım gelecek sene.ülkelerin tam yağmur iklimine girdiklerinde yarışlar yapılıyor.Lotusun potansiyeli var kuru zeminde Ferrarinin bile önündeyiz.Bu arada bir insan bu kadarmı karizmatik yakışıklı olur özeniyorum valla adamımı hele son saç stiline hayran kaldım.berberede benzer sekilde kesmesi için cabalıyorum ama yapamıyor 🙂

  12. yağmur demekki lotus için dezavantaj…
    dikkat edin kurulan cümlelere basit mütevazi…hiç iddialı ifade yok…

    celaleddin harzemşah isimli bir islam orduları kumandanı girdiği hiçbir savaşı kaybetmemiş. demişler ki "sen büyük bir insansın girdiğin her savaşı kazanıyorsun"…o ise "hayır demiş ben sadece vazifemi yapmaya çalışıyorum. neticeyi ise Allah veriyor…O ne derse o olur"…
    Allah mütevazi insanları sever…büyüklük taslayan kibirli insanları ise sevmez…ben diyen Allah diyemez…
    aferin kimi niyetin duruşun hep bu şekilde olsun…

  13. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Geçen sene Raikkonen'in tek puan alamadığı yarış Çin Gp idi. Her ne kadar puan alamasada araç geçen sene orada çok iyiydi. İlk bölümde Button'la aynı tempoyu tutturuyordu(önü açık olsa fazlasıda gelebilirdi) ve ondan sonra 2.bölümde Lotus'un uyguladığı -muazzam- strateji ile podyumu geçtim, puan alamadık. 2 turda 12 sıra kaybetti ve yarışı 13. tamamladı.

    Kısaca diyeceğim şu: Geçen sene zaten burada çok iyi bir araca sahiptik(en azından McLaren kadar hızlı bir araçtı) Bu senede doğru strateji ve sorunsuz bir hafta sonunda podyum/galibiyet neden olmasın ki? İnşallah olur. 🙂

    Son olarak yarışın -bana göre- favorisi; geçen senenin galibi Rosberg.

  14. Anlaşılan kapsamlı bir güncelleme paketi ile gelecekler umarım sorunsuz çalışır hepsi. Bu değişikliklerin yanı sıra Coanda etkisi yaratan egzoz sisteminde'de değişiklik bekleyebiliriz. Umarım bu güncellemeler Romain Grosjean'da da olur ve takım her iki pilotu ile iyi sonuçlar elde edebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir