Bianchi: "Ferrari İçin Daha Fazla Deneyim Kazanmam Lazım"

yazar:

kategori:

Bianchi “Hâlâ Ferrari ile görüşüyorum çünkü onların sürücü akademisinin bir parçasıyım. Bu yüzden neler yaptığıma bakıyorlardır.”

“Ancak ekstra baskı kurmak istemiyorum. Şu anda Marussia ile yarışıyorum. Takım için iyi iş çıkarıyorum. Bakalım ne olacak.”

“Ferrari tabi ki aklımın bir ucunda çünkü Ferrari ile akademilerinde olmak için anlaşmam var. Bu yüzden gelecekte bir şeyler yapmak istiyoruz.”

“Ancak bunu konuşmak için erken. Henüz iki yarışa katıldık ve daha 17 yarış var. Bakalım neler olacak.”  

“Öncelikle bu seviyede kalıp gelişmem lazım. Gelecek sene ne olacağını göreceğiz ancak gelecek sene de MArussia’da kalmaktan memnun olurum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ya Bianchi de müthiş bir cevher var ya da diğer ufak takımların pilotları berbat ötesi bilemiyorum ancak ilerleyen yıllarda Ferrari'ye geçeceğine garanti gözüyle bakıyorum.

  2. sınan matias avatarı
    sınan matias

    alonsoyu gönderip getirseler daha güzel olur.yoksa kariyeri başlamadan biter.

  3. ALonso abine yapış ve biraz deneyim iste bakalım… kanımca ; Ferrari Bianchi nin ilerlemesini bekliyor hatta Massa nın yerine adı geçen Vettel den daha öncelikli durumda olsa gerek.

  4. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Benim Massa'yı bırakmam için ya Jules'in rekabetci bir pilit olması lazım ya da Honda'nın geri dönmesi lazım.Jules beni çok heyecanlandırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir