Massa, Ferrari'nin Şampiyonluk Mücadelesine Ortak Olacağını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Massa şu anda şampiyona lideri Sebastian Vettel’in 18 puan gerisinde ve Ferrari adına pilotlar şampiyonasında en yukarıda yer alan isim.

Massa “Henüz 2 yarış geride kaldı ve bu sezon için iyi hislere sahibiz. F138 ile kış döneminde yaptığımız çalışmalar bizi doğru yola soktu ve aracımız çok fazla potansiyele sahip.”

“Tabi ki her zaman galibiyet mücadelesi vermek istiyorum. İlk 2 yarışta bu olmasa da işaretler iyi ve harika yarış performansına sahibiz. Artık yarış yarış ilerlemeliyiz.”

“Diyebileceğim tek şey bu sene galibiyet ve şampiyonluk mücadelesi verebilecek 2’den fazla takım var.”

“Takımım onlardan birisi. Araç doğru yolda ilerliyor ve pist üstünde beklediğimiz sonuçları veriyor.”

“Melbourne’de kazanabilecek bir araca sahiptik. Malezya’da yine rekabetçiydik ancak koşullar yarışı biraz lotoya çevirdi.” 

“Çin için iyi hazırlandık ve bizi ileriye yaklaştıracak güncellemelere sahip olacağız. Umarım fabrika ve simülatörde yaptığımız çalışmalar pist üstünde performansa dönüşür.”

“Hedefimiz çok daha fazla puan, podyum ve hatta galibiyet. Çünkü hedeflerinizi yüksek tutmanız lazım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Çin'de tüm seansların kuru geçmesini istiyorum. Şöyle net olarak izleyelim bir.

  2. kac gundur bakiyorum masallah herseye de bilmis bir yorumun var. galiba bilgesin yerini soyle de taleben olalim

  3. Alonso beni dinledi bu ara konuşmuyor, sende konuşmayacaksin Massa. Sizin basın sözcünüz yok mu? senin menejerin yok mu? onlar açıklamayı yapar.

    Güncelleme yaptığınızı her yerde söylemeyeceksin. Hele hele şöyle iyi yapacak hiç demeyeceksin. Çünkü bunu gören red bull 18 saat çalışıp yine senden hızlı güncelleme yapar. Ben sizin takım yöneticiniz olsam böyle konuşamazsınız.
    Pilotun işi araç geliştirmektir. Arabayı sürüş stiline uygun şekilde geliştirmeye çalışacaksin. Böyle laf kalabalığına gerek yok. Ferrari, adı sayesinde her sene şampiyonluğa oynar sen onu bi geç. İşine yoğunlaş ve alonsoyla rekabet etmeye bak. Böyle konuşuyorsunuz ondan sonra red bull niye şampiyon oluyor?
    Bu ferrari pilotlarına kontrollü konuşma cezası vereceksin. Pat fry'ada aynı şekilde. Adam tuvalete gitse açıklama yapacak neredeyse? Ayda sadece 1 açıklama yapacaklar. O da geçiştirici açıklama olacak.

    Vettel'in hiç böyle gelişiyoruz şöyle güncelleme yapıyoruz dediğini gördünüz mü sezon içinde? yılda 2-3 kere anca böyle açıklama yapıyor. Herkesin geliştiği kendine abi. Sağar sultan bile duyduktan sonra ne gelişmesi'? Ferrari biraz katı olmalı bu konuda.

  4. site bana kazık atmış. avatarım kaybolmuş 🙂

  5. ses 1,2,3 deneme. iyi geceler

  6. ortak değilmiydi şampiyonluk yarışlarına ferrari bugüne kadar massa efendi .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir