Marko: "Webber Her Zaman İyi Bir Sürücü Olmuştur"

yazar:

kategori:

Marko, sene başlamadan önce Webber’in baskı konusunda sorunlar yaşadığını ve sezon boyunca formunu sürdüremediğini söyledi.

Marko “Konuşmaların önce Almanca yazıldı. Daha sonra diğer dillere çevrildi. Bana niçin Vettel’in şampiyon olup Webber’in olmadığı soruldu. Bu yüzden bazı gerçeklerle farkı açıklamaya çalıştım.”

“Söylediklerimin Mark’ı eleştiri gibi algılanacağını düşünmemiştim.”

“Mark her zaman iyi bir isme sahip sürücü olmuştur. Ve her zaman iyi bir araca sahip olduğunda kazanan bir sürücü olduğunu söylemişimdir.”

“Ancak o iyi araca sahip olduğunda ne yazık ki Vettel de iyi araca sahip oluyor. Bu da onun için psikolojik olarak zor olmalı. Belli yerlerde dergiler Mark’a karşı olduğumu söylemeye çalıştılar.” dedi.

Marko böyle diyor olsa da ilgili röportajı Red Bull’un dergisine yapmıştı.

 


Yorumlar

  1. burak evmez avatarı

    Kısaca iyi bir 2. pilot demek istiyor.

  2. Yani anlamadığım nokta şu;
    Minareye kılıf uydurmak da neyin nesi oluyor anlamadım ki, marko kaç senedir webber i ciddi manada laf sokarcasına eleştiriyor,şimdi ise resmen kişiliğinden ödün verip söylediklerim dergi röportajlarında saptırılıyor diyor (ki bu röportajı ilk verdiği dergi redbull un kendi dergisiymiş,dip notta onu da öğrendik).
    Buna zorunlu değilsiniz ki, webber i mi kandırmaya çalışıyorsunuz yoksa bizi mi bilemem,ama aptal konumuna düşüyorsunuz haberiniz yok,konuştukça daha da batıyorsunuz,vettel yönetime şampiyon olma uğrunda başkaldırdı ve bu başkaldırı kabul gördü,bu kadar basit,çünkü takımın 3 seneyi domine eden pilotu belli,ikinci pilotu da belli,açıklanması gereken bir durum mu var?
    Ayrıca webberi de bir zamanlar renault takımında alonsonun yanındaki trulli ve daha sonra fischella ya benzetiyorum, o dönemlerde de alonso açık şekilde baskın ve şampiyon pilot konumundaydı,ve pek tabi ki takımın birinci pilotu ve takımın gözdesiydi,trulli ve fischella ne kadar hızlı pilotlar olursa olsunlar alonsonun gerisinde kalmaya mahkumdular,bu durum aynen webber içinde geçerli, kimse webberin elindeki şampiyonluğu elinden almaya çalışmıyor,kaç senedir bu takımda,ve altına hep iyi araçlar verildi,bu şansını sen kullanamıyorsan vettelin suçu ne,hele al bakalım eşit puanı o zaman baş kaldır,neymiş sezonun başında takım emri mi olurmuş,arkadaşım kaç senedir bu takım seni tanıdı mı tanımadı mı,vetteli senin yanında üst üste 3 kere şampiyon yaptı mı yapmadı mı? sezonun başı sonu bir takım için,az çok senin ve vettelin sezonun kalan kısmında neler yapabileceğinizi kestirebiliyorlar herhalde o kadar tecrübeyle sabit iken…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir