Webber Multi 21 Tartışmasını Düşünerek Zaman Harcamıyor

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu, şu anda Formula 1’i bırakmayı düşünmediğini ve yeni anlaşma için Red Bull ile her zamanki gibi yaz döneminde görüşeceklerini belirtti.

Webber: “Kesinlikle sezonu bitirmeyi düşünüyorum. Birçok kişi bundan şüphe ediyor ama (sezonu yarım bırakmak) aklımda olan bir şey değil.”

“Bu sene yarışmaya ve güçlü bir sezon geçirmeye niyetliyim. Her sene yaz döneminde Dietrich (Mateschitz) ile görüşürüm; ondan sonrasına bakacağız”

“Hiçbir zaman sezonun bu döneminde kariyerimle ilgili bir karar vermedim ve geleceğimle ilgili şu anda bir karar verme gereği görmüyorum”

Red Bull’daki Webber-Vettel tartışmasına büyük ilgi olmasına rağmen Avustralyalı pilot, meseleyi kafasına takarak zaman harcamayacağını ifade etti.

Malezya’daki yarışın sonunda tatile çıkan ve yeni saç stili ile ortaya çıkan Webber: “Kendimi iyi hissediyorum”

“O yarıştan sonra her zaman Avustralya’ya giderdim. Bu yüzden insanlar olayları birbirine bağladı. Ara dönem, hepimiz için iyi oldu. Testlerin ve ilk iki yarışın ardından biraz rahatlamak güzeldi”

“Ama araca geri dönüp yarışmak için sabırsızlanıyorum”

Red Bull pilotu ayrıca Sepang’daki yarışın ardından ortaya koyduğu tavırların normal olduğunu ekledi.

Webber: “Bir pilotun birçok duyguya sahip olması normal diye düşünüyorum”

“İşinizin bir parçası olarak duygularınızı kontrol altında tutmalısınız; Monte Carlo’da lider giderkenki gibi. Ama inişli çıkışlı farklı duygularınız oluyor”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir