Button: "Malezya'da Son Turların Lideri Olabilirdim"

yazar:

kategori:

Ön taraftaki sürücüler 4 pit stop yaparken Button’un yarışı 3 pitle tamamlaması bekleniyordu. Ancak Button pitlerde sorun yaşadı.

Button “Pit stoplarda lastik takma sorunu olmasaydı son 10 tura lider girmiş olabilirdik.”

“Herkes bizi geçmek zorunda kalırdı. Eğlenceli olabilirdi. Nerede bitirirdik bilmiyorum. En kötü 5. olurduk ancak en iyi ihtimal 3. olurduk.”

“Her şeyi karıştırabilir ve takım emirlerini değiştirebilirdik.” dedi.

Bu sene radikal bir araca geçmektense eski aracı geliştirmeleri gerektiği iddiaları karşısında Button “Melbourne’den sonra geçen seneki araçla devam etmemiz gerektiğini söylemek çok kolay.”

“Benim için bile öyle düşünmemek zor bir şey çünkü geçen seneyi en hızlı araçla tamamladık.”

“Ancak araç konusunda doğru olanı yaptık. Bizi olumsuz etkiliyor. Çin ve Bahreyn’de de aynı şekilde devam edebiliriz ancak bunu yaparken hedefimiz sezon boyunca geliştirebileceğimiz bir araca sahip olmaktı.”

“Başka kimsenin bizim yolumuzdan gitmemesine şaşırdık. Küçük olan takımların da böyle bir şey yapabileceğini ve ilk yarışlarda rekabetçi olabileceklerini düşündük.”

“Sadece bizim bu yoldan gitmemizi beklemiyorduk. Bu durum bizi olumsuz etkiledi. Ancak şampiyonluk hâlâ açık. Daha 17 yarış var. Bir kaç yarış içerisinde durumu tersine çevirirsek ve önde mücadele edersek bu çok cesaretverici olur.” dedi.

 


Yorumlar

  1. he he öyledir

  2. aradan geçmiş 3 hafta hala malezyadan konuşuyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir