2013 Çin GP İzle – Antrenmanlar, Sıralamalar ve Yarış

12 Nisan

1.Antrenman

05:00 – 06:30

12 Nisan

2. Antrenman

09:00 – 10:30

13 Nisan

3. Antrenman

06:00 – 07:00

13 Nisan

Sıralamalar

09:00

14Nisan

Yarış

10:00


Yorumlar

“2013 Çin GP İzle – Antrenmanlar, Sıralamalar ve Yarış” için 37 yanıt

  1. bak ben hamilton ile alonso'nun sıralama farkına göre ferrari ve mercedes'in farkını belirlemene rağmen düzgünce anlattım, aynı pilotlar sürmüyor aracı, ve biri daha fazla yarış ağırlıklı ayarda olabilir dedim, sen? kendi çapında dalga geçme niyetindesin. şu cevabında konuyla alakalı ne var? hiçbir alakası yok.

  2. bu hesap yeteneğin nereden geldi? mesleğin muhasebeyle mi ilgili? eğer öyleyse çok kötü olmalısın

  3. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    Ben de hiçbir linkten izleyemiyordum. Engelli siteleri açmak için dns ayarları var. onu kullandım buradan izledim. http://www.ipsorgu.com/engellenen_sitelere_erismek.php burada anlatıldığı gibi 208'li İp'leri kullanarak izleyebiliyorum.

  4. sıralama temposunun yavaşlığına nasıl karar verdin? alonso'nun aynı araçla tur atılsa tek turda lewis'le baş etmesini zaten bekleyemezsin, yani mercedes'ten diyelim ki 0.5 fark yerse, ferrari 0.5 yavaş demenin mantığı yok çünkü aynı pilotlar sürmüyor aracı.

    diğer konu ferrari'nin yarış ayarı yaptığı söyleniyor. yani ortalama bir ayar yapsa polü alacaktı denebilir. buna göre ferrari, ortalama bir ayar yapsa sıralamada da en hızlı araç olabilirdi, yarışta da fark 10 değil de 5-6 saniye olurdu.

  5. bütün başarıyı alonsoya bağlamıyorum ama bana sıralamada .2 sn yavaş araç verin şampiyon lurum demişti Alosno. Dün onun geyiği döndü. hatta ben bile dedim al sana o araç al konuşma artık diye. o da yaptı. Alonsonun yarışı temizdi. ama bunu sağlayan da alonsoydu.

  6. İlk pit stopa beni önde almadilar diye küsüp tempoyu falan kesti massa. Keşke 2 set lastik hazırlayıp ardı ardına aynı turda pit stop yapsalardı. En fazla 3 sn kaybederdi massa hadi bilemedin 5 ama yarıştan kopmazdı besbelli küstü keşke ilk 4:e girecek şekilde sürseydi şu an ferrari liderdi şampiyonada.

  7. İlk pit stopa beni önde almadilar diye küsüp tempoyu falan kesti massa. Keşke 2 set lastik hazırlayıp ardı ardına aynı turda pit stop yapsalardı. En fazla 3 sn kaybederdi massa hadi bilemedin 5 ama yarıştan kopmazdı besbelli küstü keşke ilk 4:e girecek şekilde sürseydi şu an ferrari liderdi şampiyonada.

  8. biraz dediğinin farkında ol arkadaşım. 0.3 saniye yavaş araç ve alonso mu kazanır? bu kadar kolay yani. o yavaş araçla yarış içinde zorlamadan gittiği halde nasıl 10 saniye fark atıyor redbull'a, mercedes'e, lotus'a? açık açık en hızlı araçtı işte. kendinizi kandırmayın.

  9. 0.3 sn yavaş araç, ve Alonso kazanır. olay bu. mükemmmmel yarıştı ve herkesi pist üsstünde geçerek, lastikleri mükemmel götürerek trafikten kendi çabasıyla kurtularak, massayı ezerek birinci.
    Massa Alonsoyu önünde görmediği her zaman yaptığı gibi kabiliyetini gösterdi. Artık sabır taştı.

  10. ferrariler canavar olmuslar resmen ucuyorlar

  11. kamui ftw dawn avatarı
    kamui ftw dawn

    teşekkürler ama o linki denemiştim açılmadı maalesef

  12. kamui ftw dawn avatarı
    kamui ftw dawn

    sağolasın kardeşim

  13. kamui ftw dawn avatarı
    kamui ftw dawn

    yarışı izleyemiyorum buradan yazılan linklerden stopstream'de kapatılmış sanırım başka bilgisi olan var mı ?

  14. Geçen sene polü alan rosberg 1.35.121 yapmış 2. hamilton 1.35.626 yapmış. İkiside takım arkadaşından 0.5 sanıye önde bitirmiş. Alonso 1.36.622 Yapmış bu sene ferrari tam 2 saniye daha hızlı. Mercedeste hamiltonun bireysel katkısı 1.34.800'u 1.34.500 yaptı onun dışında önü en açık olan raikonen ve rosbergti bunlar kötü tur atmadilar ama çokta iyi atmadılar. Ferrari nispeten kötü tur attı ama yarışın mutlak favorisi bence. Çünkü genelde sıralamalarda ferrari hep yarış ayarı deniyor nerden baksan yarım saniye farkeder. Bir kaza bela olmazsa ferrariden duble yada 1-3 olmasını bekliyorum hadi hayırlısı.

  15. Massa 2. sektörün rekorunu kırıp son sektörde kontra vurmuş. Al sana 0.4 saniye belki 1.34.460 gelebilirdi. Ah massa ah. Ah massa ah ah ah 🙁

  16. Massa 2. sektörün rekorunu kırıp son sektörde kontra vurmuş. Al sana 0.4 saniye belki 1.34.460 gelebilirdi. Ah massa ah. Ah massa ah ah ah 🙁

  17. kimi hll olsun… lotusun en iyi sıralaması ..

  18. hamilton müthiş müthiş müthiş. Pilotaja bak sürüşe bak tek kelime ile mükemmel bir tur. Alonsonun nefesi yetmedi ilk sektörü kötü sürdü.

  19. Webbere benzin mi koymamışlar yoksa blokajdan ötürü freni mi kitlemiş? onu çözünce red bulla sövme periyotu başlar 🙂

  20. fatih kılıç avatarı
    fatih kılıç

    admin arkadaşlar daha reklamsız bi yer yokmu. valla izleyemiyoruz reklamdan.

  21. redbull daha ilk yarışta cezayı kestiler webbere e.sırf vettelin yarışını mahvetmesin diye elediler.bu kadar belden altıda olunmazki!!!!!!!!!!!

  22. asrın deryal avatarı
    asrın deryal

    saol

  23. asrın deryal avatarı
    asrın deryal

    benim açılmıyo nereden izleyebilirim

  24. asrın deryal avatarı
    asrın deryal

    açılmıyor benim nereden izliyebilirim

  25. Mercedes çok güçlü aga Ferrari'nin işi zor.

  26. 10 Dakika geçti daha bianchı çıktı sadece

  27. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    kimse neden çıkmıyor

  28. dah ne dominesi koçum, dur bi sakin ol

  29. Ferrari güzel şeyler yapıyor 3.5 senedir ilk defa bu kadar domine edilen haftasonu gördüm. Daha doğrusu antrenman gördüm. Bulutlu olan 1. antrenman hariç güneşli havada ferrarinin hizini cümle alem gördü. Sıralamalardada 1-2 olabilirsek değme keyfime. Pole tahminimi alonso lehine degistirsem mi acep?

  30. Softları Ferrari kadar çalıştırabilirlerse Mercedes 1,2 kalkar.

  31. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    Yok daha neler.. Massa da soft lastikle yaptı bu dereceyi..

  32. Sıcak ve güneşli havada ferrariyle lotus uçuyor aga. Massa 1.35.3 raikonen 1.35.4 yaptı massa mediumla yaptı ayrıca.

  33. Rosberg uçuyor aga:) mercedesler uçuyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir