Button'a Göre Mclaren Beklediği Gelişmeyi Sağlayamadı

yazar:

kategori:

Mclaren, beklediği performansı bulamadığı 2013 aracını geliştirmek amacıyla Çin’e bir sürü güncellemeyle geldi ancak Button, çok büyük bir gelişme olduğunu düşünmüyor.

Button “Bazı gelişmeler olsa da tam olarak beklediğimiz seviyede olmadı. Araçtaki sorunlar devam ediyor. Oturup verileri incelememiz lazım. Checo ile birlikte günü testle geçirdik. Araç zorlandığımız alanlarda biraz daha iyi görünse de büyük bir atılım yok.” dedi.

Button günü 6. sırada tamamalasa da bunun tam olarak yerlerini yansıtmadığını düşünüyor.

Button “Her iki seansta önümüzde farklı insanlar vardı ve farklı yakıt yüküne sahiplerdi. Piste her çıktığımızda araçtan maksimumu çıkardığımızı düşünüyorum ancak yine de henüz istediğimiz seviyede değiliz. Mercedes’e kıyaslarsanız bu herkes için aynı gibi.  Buraya bazı yeni parçalarla geldik ve herkes bu parçaları getirebilmek için çok çalıştı.”

“Hedefimiz sıralamalarda 3. seans olmalı. Her iki seansta altıncıydık ve durum harika görünüyor ancak gerçek performansını göstermeyen bir çok araç vardı. Onlar daha ağır yakıtla çalıştılar. Umarım aracı gece geliştirebiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. 2013 aracının en olumsuz yanı kameralara yakalan aracın sürekli frenlemede zıplaması.görüntü olarakta zıplama kötü gözüküyor.2010 dan beri tasarım müthiş özgüvenliydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir