Button: "Elimizden Gelenin En İyisini Yaptık"

yazar:

kategori:

Button, sıralamaların son seansına sert lastikle çıkan 3 sürücüden birisiydi. İngiliz sürücü, bu 3 isim içerisinde en önde olmayı hedeflediklerini ve başardıklarını söyledi.

Button “Hedefimiz sert lastiklerle gridde ilk başlayacak isim olmaktı ve bunu başardık. Şu an sahip olduğumuz ekipmanla mümkün olan en iyi sonuç buydu.”

“Yine de sıralama performansımızdan mutlu olmalıyız. Şu anda henüz öndekilerle mücadele edebilecek performansımız yok ancak 2. seansta yedinci olmak gerçekten memnunediciydi. Ve 3. seansta her iki Red Bull’u 2 dakikalık bir tur zamanıyla geride bırakmak inanılmazdı!”

“Önümüzdeki herkes yumuşak lastiklerle başlayacaklar ve yumuşak lastiklerle ağır yakıt aşırı aşınmaya neden olur. Bu yüzden oldukça ilginç bir yarış olacak.”

“İlk 10 tur olaylı olacak. İyi bir kalkış yapabilirsem ve önümde temiz hava bulursam ardından neler olduğunu göreceğiz.” dedi.

Sergio Perez “Şu ana kadar zor bir hafta sonu oldu. Bugün gerçekten 3. seansa geçmeliydim ancak 2. seansta diğerleri kadar zaman bulamadık. Bu sinirbozucuydu. Hızlı turumdan önce lastiklerimi iyi ısıtamadım ve iyi bir tur atamadım.”

“Lastikler hâlâ herkes için tahmin edilemez durumda. Zor bir yarış olacak ve bir çok şey stratejiye bağlı olacak. Arkamda harika bir takım var ve yarınki yarışta bana mümkün olan en iyi stratejiyi sunacaklarından eminim.”

“İyi bir iş çıkarıp iyi puanlar kazanabiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Halen sert lastik avantajı falan diyor, amacımızı gerçekleştirdik diyor. Allahım delireceğim. Buttondaki iyimserliğin %10'u ben de olsaydı, dünyanın en mutlu insanı olurdum her halde

  2. Ve 3. seansta her iki Red Bull'u 2 dakikalık bir tur zamanıyla geride bırakmak inanılmazdı!"
  3. fatih kılıç avatarı
    fatih kılıç

    mclarenin hamilton adında bi sihirli değneği vardı. onuda becerisizlikleri yüzünden kaybettiler. eğer mercedes bu sene bu konuma gelmişse en büyük pay sahiplerinden biri bence araç geliştirmede gerçekten iyi konumu olan hamilton sayesindedir. hamilton ayarında bir pilot bulana kadar mclaren artık orta sıralarda idare edecek.

  4. mclaren…
    çok iyi bir takım ama aynı zamanda en dengesiz takım. nasıl olur bir sene önce birçok yarışta en hızlı araçken bu sene bu durum…hayretül betül…:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir