Ricciardo, Toro Rosso'nun Gelişimini Övdü

yazar:

kategori:

Ricciardo, bugünkü sıralamalarda son bölüme kalmayı başardı ve 3 sürücünün sert lastiklerle piste çıkmayı tercih etmesinin ardından sıralamaları 7. sırada tamamladı.

Ricciardo “Tekrar 3. seansta olmak gerçekten hoş. Neredeyse bir sene önce son 10’a kalmayı başarmıştım. En son geçen sene Bahreyn’de son seansa kalmayı başarmıştım. İlk bir kaç hafta sonu pek planladığımız gibi geçmedi ve bu takım için iyi oldu. Takım aracı sadece dayanıklı yapmak için değil, aynı zamanda hızlandırmak için çok çalıştı.”

“Önemli olan iyi bir seans geçirmekti ve bugün bunu başardık. Dün takım olarak çalışma açısından en iyi cumalardan birisini geçirdik. Bugün takım olarak gelişmeyi sürdürdüğümüzü gösterdik.”

“Hafta sonuna iyi başlangıç yaptık. Dün gerçekten uzun sürüş gerçekleştirdik. 2. seansta neredeyse 40 tur attık. Yarış mesafesine yaklaştık ve aracımız iyi görünüyordu. Yarın damalı bayrağı görürsek puanlar kazanabiliriz.” 

“Dünkü uzun sürüşümüz fena değildi ve kısa sürüşler bugünkü kadar iyi değildi. Uzun sürüşlerdeki performansımızı sürdürür ve startta yerimizi korursak iyi görünüyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

“Ricciardo, Toro Rosso'nun Gelişimini Övdü” için 2 yanıt

  1. Dinime küfreden müslüman olsa,değil mi ?

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Fanatikler saldıracaklarına böyle güzel konulara yorum yapsalar keşke.Button telsizden ricciardo nun adını duyunca çok şaşırdı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir