Hulkenberg: "Tekrar Lider Olmak Güzeldi"

yazar:

kategori:

Hulkenberg, lider sürücülerin pite girdiği dönemde liderliğe kadar çıkmayı başardı ancak yarışın sonunda 10. olabildi.

Hulkenberg “Oldukça karışık bir yarıştı ve karışık duygulara sahip olduk. Tekrar lider gitmek ve önde olup lider takımlarla mücadele etmek çok güzeldi. İyi bir kalkış yaptım ve ilk bir kaç tur güzel mücadelelere giriştim. Sıralar kazandım ancak nasıl olduysa yarışın sonunda performans kaybettik.”

“Lider ya da ikinci olunca daha fazlasını umuyorsunuz. Ancak o anki görüntü gerçek değildi çünkü yumuşak lastiklerle başlayan lider sürücüler pite girmişlerdi.”

“Yine de oldukça iyi bir yarıştı. Pitlerde yaşadığım iki sorunun kazanma ya da kaybetme arasında fark oluşturduğunu düşünmüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Yeni takımları saymayssak,sonuncu takım Sauber oldu.Kobayashi'yi göndermelerinin cezasını fazlasıyla çekiyorlar/çekecekler.

  2. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    Gutierrez iyi bir pilot mu ki? Çaylaklar arasında belki de en kötüsü.. Bu sene Sauber de geçen seneki kadar iyi değil. O da ayrı bir mesele. Geçen sene Mercedes'le mücadele ediyorlardı bu sene Force İndia'nın da gerisine düştüler gibi görünüyor tablo. Kobayashi gitmeseydi durumu daha net anlayabilirdik.

  3. Gutierrezın yarış bitiremediği bir günde 10. olmak senin büyüklüğünü gösteriyor aga 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir