Raikkonen, Red Bull Söylentileri Karşısında Memnun

yazar:

kategori:

Son günlerde çıkan söylentiler, Red Bull’un gelecek sene için Mark Webber’in yerine Kimi Raikkonen’i düşündüğü yönünde.

Raikkonen “Gelecek sene için anlaşmam olduğuna dair çok fazla şey söyleniyor. Öncelikle Lotus’ta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ardından geleceğe bakacağım. Ancak tabi ki Red Bull’un söylediği şeyler memnun edici ancak kağıt üzerinde bir şey imzalanmamışsa niçin bu kadar fazla şey konuşuluyor?” 

“Geleceğim konusunda açığım. İyi bir takımla çalışıp iyi bir araçta oturmak istiyorum.”

“Red Bull iyi bir takım. Şampiyonluklar yaşadılar ve geçmiş senelerde her şeyi kazandılar.”

“Temel olarak düşünülecek çok fazla sayıda zirve takımı yok. Lotus ile henüz Ferrari, Mclaren ve Red Bull’un olduğu konumda değiliz.” dedi.

Raikkonen ayrıca Formula 1’e para için döndüğü iddialarını tamamiyle yalanladı. Raikkonen “Buraya gerçekten sırf para için döndüğümü düşünüyor musunuz? o kadar fakir değilim.” dedi.


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Ne demiş adamım"Bana hızlı aracı verin asfaltı ağlatıyım."

  2. Raikkonen06  avatarı

    Gitsinde şu vetbull'da ki vettelde dersini versin havasını alsın balon gibi ortalıklarda geziyo bunuda Kimi yapar sadece.

  3. "O kadar fakir değilim."

    :))))))))))

  4. osman erener avatarı

    gitmesin abi..ne yalan söyleyeyim benim de hoşuma gitmişti ilk dedikodularda..ama o içten pazarlıklı takım raikkoneni de yemeye çalışır yeri geldiğinde..bunca senedir destekliyorum ama şampiyon oldu diye değil..olmasa da bu kadar severdim..bırak lotus la şampiyon olamasın, podyum zorlasın, sürpriz zafer alsın, trafiğe takılsın ama bir daha mutsuz olacağı bir yere gitmesin..çünkü raikko'yu sadece puanlar mutlu etmez diğer hırslı rakipleri gibi..

  5. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    vay lafıda sokmuş eleman bence 2 sene sıkıldı ralli o kadar takip edilen spor değil güzel bir spor ama medya desteği az birde 2 sene daha sağlıklı düşünmeye başlamıştır sıkılıncada geri geldi paraya ihtiyacı vardırda dediği gibi o kadarda fakir değil yani ,bana kalırsa bernie amca v6 motorları sevmedi şayet seneye v6 motorlar gelirse öndeki 4 takımda muamma olur takım değiştirmek riskdir bence ayrıca vettel ile kimi olmaz rbr kimi nini aracına değer vermezse o takımda kalmaz vettel de eşit şartlarda kalmaz bence tahminim lotus la devam eder

  6. zaten kimi nin geri dönerkenki amacı lotusla iyi yarışlar çıkarıp ilk 3 takımdan birine geçmekti.lotus kimiye beklediğinden de iyi bi araç verdi ama şampiyon olmak istiyosa bu 3 takımdan birine geçmeli diye düşünüyorum.redbull için böyle bi şansı varken kaçırmak istemiycektir.iki tarafdan da olumlu açıklamalar geliyo ve avrupaya gidince görüşmeler olabilir.F1 de dedikodular genelde doğru çıkar insallah buda doğrudur 😀

  7. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    rai gerçekten süper pilot özellikle bu hafta çinde inanılmaz sürüş yaptı sürekli hızlıydı tüm yarış boyu acayip şekilde zorladı diğerleri hızlı tur attıkça kendide attı rai f1 de sadece yarışmak için var diğer şeyler onu ilgilendirmiyor yarışmayı sevdiğini herkes biliyor red bull a geçerse bu performansla vetteli geçebilecegini herkes biliyor para işine gelirsek red bulla da geçse para icin gecmez zaten sırf ferraride yarıştığı 3 yılda kazandığı para torunlarına bile yeter

  8. Kimi Raikkonenle Dobra dobra 🙂 Raikkonen için öncelikle söyliyceğim seneye F1'de olacağı ve Raikkonen her zaman hızlı bir araçı olmasını istemiştir.seneye Lotusla anlaşması yok ve eğer Redbull Raikkonene teklif götürürse büyük ihtimal Redbullda olacaktır.En doğrusu bu olacaktır zaten oda Redbullu istiyor sözlerine bakarsak.

  9. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    İnşallah gider de egoist gence haddini bildirir.

  10. tabi şimdiki devirde bunlar siyasi olarak algılanabilir ama na mümkün siyasi bir şey varsa Atatürk ilkeleri ve İNKILAPLARI dır (ilk kez büyük harflerle yazdım bu sitede).Ata mızın gençliğe hitabesidir.M.Akif Ersoy babamızın vatan şiirimi parayla satmam dediği para ödülü olmasına rağmen beleş yazdığı istiklal marşı dır.

  11. ve yusuf hayaloğlu tabi

  12. aslan yürekli richard ne parası rai kazanmış kazanacağını.senin zaferlerine ve şampiyonluğuna muhtaç cümle alem (zira o cümle alem adamsa senin adamlığına laf söyleyemez) katran gecelerin heyulası;alıntı herkül

  13. o kadar fakir değilim :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir