Alonso'nun Şans Meleği, Sevgilisi Dasha Kapustina

yazar:

kategori:

Geçen sene Hockenheim’deki 2012 Almanya GP öncesinde Alonso, padoğa yeni kız arkadaşı Rus Kapustina gelmişti.  Üç gün sonra ise İspanyol pilot, yarış galibiyetini kutluyordu.

Aradan geçen galibiyetsiz 8 ayın ardından Alonso, Çin’de tekrar podyumun zirvesine çıktı. İşte bu galibiyette Dahsa’nın payı olduğu söyleniyor ki bu ikili, ilk olarak bir sene önce Çin’deki bir partide görülmüşlerdi.

Dasha ayrıca geçen sene Kore ve Brezilya yarışlarında da padoktaydı ve o yarışlarda Alonso sırasıyla 3. ve 2. oldu. Yani Dasha’nın bulunduğu hafta sonlarında Alonso, 4 podyum aldı; bunların ikisi zafer.

Dashaa Kapustina, Vladivostok-Rusya’da doğmuş Rus bir model; 13 Aralık 1989 doğumlu. Dasha, Rusya’da İnsan Kaynakları bölümü mezunu.

 


Yorumlar

“Alonso'nun Şans Meleği, Sevgilisi Dasha Kapustina” için 26 yanıt

  1. Aklıma bu geldi yorumları görünce 🙂

  2. Ahahhhha yanmışsın sen 🙂

  3. Daş ha daş bu daş baktıkça kalbim güppür güppür ediyor ne güzel hatun bu la.. Alonso ne güzel hatun bula, biz hasret kalalım bir güzel kula 🙂 ama böyle hatunlar çok para çarpar. Iki kırıt 3 yürüt stratejisi güderler. Lakin önemsiz bu hatun beni 2 sene mutlu etsin varım yoğum bunun olsun huzurlu bir şekilde ölürüm. Motivasyon, konsantrasyon, meditasyon, rehabilitasyon, dejenerasyon, adaptasyon kaynağı masallah. Bu hatuna özel bir şarkı sözü paylaşacam.

    Arar bulurum izini, bilirsin zır deliyim ben, yakarım yıkarım ne var ne yok gelirim peşinden.

    Daş olurum yollarında ha,(dasha)
    Takılır düşer ah yorulursun,
    O uzaklar bize haram gel vazgeç ziyan olursun. 🙂

  4. Henry Crazy avatarı

    Alonso'yu kınıyorum.Yanında böyle 'itici güç' varken pol alamamak.Yazık olmuş.

  5. Henry Crazy avatarı

    Adı gibi maşallah 🙂

  6. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kızlar genelde f1 pilotu seç deseler kimiyi seçen cok olur heralde boşanmışta olsa kimi nin kızla yarışlara gelecegini pek düşünmüyorum

  7. Sanırım pole derecesi tahmini kaldırılmış.Diğer bütün oyunlar aynı galiba

  8. ama Dasha mavi gözlü nazardan koruyor ondan seçmiştir alonso 🙂

  9. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Nando be ballısın be usta hatuna bak 🙂 bizim kaderimize bıyıklı kızlar düşer 🙁

  10. harbidende güzel kız.ama bence bizim kimiye dahada yakışırdı.

  11. bizim inanışımıza göre eğer alonso bu insan ile evlenirse o zaman kısmeti açılabilir. fakat böyle kısa süreli ilişkiler şans kısmetten ziyade adamı zelil eder.
    bu ülkenin genç insanları maddi manevi imkan bulunca hemen evlenmeliler. biraz hayatımı yaşıyayım diyenlere inanmayın. torun seveceğiniz vakitte sonra çocuklarınızı okula hazırlamak için uğraşır durursunuz. herşeyin vakitlisi güzeldir. evlilik öncesi yaşanılan her ilişki evliliğe vurulan bir darbedir. zira evleneceğiniz eşinizde eski ilişki yaşadığınız insanların en güzel özelliklerinden oluşmuş bir kombinasyon beklersinizki böyle bir dökümhane yokki gidelim istediğimiz insanı sipariş edip alabilelim. aşk maşk bunlar hikaye…edepli dışarda gözü olmayan kanaatkar olanla mutlu olabilen her türlü zorluğa göğüs gerebilen iyi günde kötü günde her zaman insanın yanında olan mütevazi fedakar cömert bir eş bulunmaz bir hazinedir.
    yoksa socratesin dediği gibi" mutlaka evlenin eşiniz iyiyse mutlu kötüyse filozof olursunuz" lafınıda göz ardı etmeyelim.

  12. Tabiki yengeden yengeye fark var bizimkisi pop star Nicole Sherzinger 🙂
    Sizinkisi sadece model Sasha kapustine 🙂

  13. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Sadece -tesadüf- 🙂
    Danisha olmasa da, Alonso o başarıları yakalardı. 🙂

    Unutmadan: Frank Williams -16 Nisan 1942-16 Nisan 2013- Williams takımının efsane kurucusu. Bugün tam; 71 yaşında. F1'e bağlılığı, kararlılığı ve dürüstlüğü hala devam ediyor.

    DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN FRANK WİLLİAMS NİCE MUTLU SENELERE…

  14. İKY mezunumuymus :)) bende İKY 3.sınıfdaym seneye mezun insallah 🙂

  15. yengeden yengeye fark var bu kız 22,23 yasında 🙂 ahh alonso ahh 😀

  16. konu dışı
    sayın adm,n f1 tahmn oyunu yorum yazamıyorum o nedenle buraya yazdım puanlamada yanlışlık var.ben pole derecesine 0.2 yaklaştım 20 puanım nerde ?

  17. inşallah iyi sanş olur ve bu yılda şampiyonluk gelir

  18. Yengeler şans getirseydi bizim Lewis 4'lemişti şampiyonlugu 🙂

  19. Alonso sen yok musun sen Kız'ın 89 doğumlu olduğu palavra 91 doğumluymuş esasında. Daha 22 yaşında. Bu hatun 10 red bull gücünde. Şu güzelliğe bak, eğer f1 dünyasında faal biri olsaydım kesinlikle bu kız için kan çıkardı Alonsoyla 🙂

    Şaka bir yana bu hatun 10 red bull içeceğinin vermediği enerjiyi verir valla. Geçen yıl alonso'nun yarış dışı kaldığı iki yarıştan birinde yani japonyada yarış dışı kalmasina sebep bu hatunmuş. Eskort haberleri çıkınca alonsonun kan beynine sıçramış ve kontrolünü kaybetmiş. Tabi bir rivayet bu 🙂

    Alonso hep ruslarla takılıyor. Aman ha aman ruslar tehlikelidir sen memleketinden bir hatun bul Alonsom. Elin kızı seni soyar soğana çevirir sonra kaçar. Bunun yaşıda çok genç 2 sene sonra seni soyup başka erkeklerle kaçar demedi deme. Bak iker casillas.a o kafayı calistirdi gitti güzelim ıspanyol gazeteciyle evlendi. Sende evlen demiyorum ama ıspanyol hatunlarla takıl bırak ruslari ruslar seni dımdızlak kor.

  20. Evlilik bitirmek için güzel bir neden:)

  21. buralar şimdi şans getirseydi şöyle olurdu böyle olurdu diyenlerle dolar diye yazıcaktım ki zekinin biri yazmış. F1 dünyası haber bulamayınca böyle magazin haberleri çıkartır.

  22. hanımkızımız da baya gençmiş köftehor seni :))

  23. şans getirseydi brezilyada şampiyonluk kutlardı .. nasıl üzülmüştü yazık bakakaldı v3tt3l e 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir