Horner Yaşanan Talihsizlikerin Webber'in Formuna Zarar Vermeyeceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilot, Malezya’daki Multi 21 tartışmaları, ardından da Çin’deki sorunlarla birlikte zorluk geçen birkaç hafta geçirdi.

Hatta Şangay’daki yarışta Vergne ile teması nedeniyle suçlu bulununca, Bahreyn GP için 3 sıra grid cezası aldı.

Horner: “İyi olacak. (Webber) çetin bir yarışmacı ve çok iyi sürüyordu.”

“Geriden yükselerek geliyordu; bunu yapması için (Cumartesi) gece vites oranlarını, yere basma kuvveti seviyesini ve ayarlarını değiştirmiştik.”

“Strateji çok iyi çalışıyordu ve grubun içindeydi.”

“(Vergne ile) o temas talihsizlikti ama ardından yarış dışı kalması daha da büyük bir talihsizlikti.”

“Amacımız her zaman elimizden geldiğince iki aracı da damalı bayrağa götürmek”

Webber’in Çin’de hem sıralama hem de yarışta başına gelenler, Avustralyalı pilota komplo mu düzenleniyor düşüncelerini ortaya çıkarmıştı.

 


Yorumlar

“Horner Yaşanan Talihsizlikerin Webber'in Formuna Zarar Vermeyeceğini Düşünüyor” için 4 yanıt

  1. bırak palavrayı atı alan vettel üsküdarı geçti ve şampiyona lideri.webbermi çirkinlikler içinde bir kaç puan.hala çıkmış psikoloji dersi veriyor kendi yaşında adama.bu elektiriğe verip sonrada maratona katılır demeye benziyor.ulen adamda ruhmu bıraktınız.pirelli ve redbull spordan çıksada bir nefes alsak.

  2. Redbull un yaptığı yarış ayarı işe yaramıştı ama Webber belkide arkasındaki Vettel in arayı kapatmasının engellemek için acele edip amatörce bir kaza yaptı. Aynı şeyi geçen yıl Abu Dhabi de de yapmıştı. Sonuç aynı oldu. Lastiğin takılamaması büyük talihsizlik ama komplo söylentisi de bence saçma. Zaten kanat kırılınca Vettel in gerisine düşmüştü puan mücadelesi verecekken lastik takmamak komplo yapacak takımın bile düşüneceği bir şey değil bence. Neyse olanlar Webberi daha hırslandırır umarım.

  3. Hahaha 🙂 değiştirse ne olur? bu seferde çabuk aşinan medium üretirler. Petro-kimyada bu böyledir karışımın içine az kükürt koy petrol ürününüde kauçukla biraz fazla ısıt ve tepkimeye sok al sana çabuk aşinan lastik'. Ha evet medium softtan 5 tur daha fazla gider ama bu seferde 15 tur gidecek medium bulamaz kimse. Hardada kükürt sülfatı yine az katar 25 tur gidecegine 18 tur gider yani eğrisi doğrusuna gelir yine 3 pit yaparlar. Koca pirelli 2-3 tane zırlayan için fia'yi karşısına mi alacak? işi raconuna uydururlar.

    Tek fark 4-5 tur dayanmayan soft olmaz ilk bölüm biraz uzun sürer o var 🙂

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Hornere katılıyorum.Webber çetin bir adamdır.Yeniden toparlanacak ve zafer mücadelesi verecektir.
    2010 valensiyada takla atmış ve ölümden dönmüştü ki gerçekten çok büyük bir kazaydı.Hemen bir sonraki yarış olan ingiltereye de sıkıntılı (ön kanat mevzusu) başlamasına rağmen o yarışı kazanmış ve özgüven tazelemişti.
    O kazanın psikolojisi henüz yeniyken takımın yaptığı ön kanat yamuğu da eklenince webberin ingilterede kazanması beni şaşırtmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir