Pirelli, Bahreyn Sonrasında Değişiklikler Olabileceğini Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Hambery “Bir değişiklik olacaksa bunu Bahreyn’den sonra Barcelona için açıklayacağız.”

“Niki’nin Barcelona için değişiklik kararını çoktan aldığımıza dair yorumları oldu. Diyebileceğimiz tek şey Bahreyn’de durumu değerlendireceğiz. Geride kalan 4 yarışı değerlendireceğiz. Değişiklik olacaksa Bahreyn’den sonra, Barcelona’dan önce duyuracağız.” dedi.

Bazı takımlar sert bir şekilde eleştiriyor olsa da tüm takımlar Pirelli’nin yaklaşımından rahatsız değil. Lotus, Pirelli’nin mevcut stratejisini devam ettirmesi gerektiğini düşünüyor.


Yorumlar

“Pirelli, Bahreyn Sonrasında Değişiklikler Olabileceğini Kabul Ediyor” için 2 yanıt

  1. Raikkonen06  avatarı

    RBR ve Mercedes yaptı yine yapacağını adamlar kendilerine göre yönetiyorlar diğer takımların cevapları hiç mi önemli değil neden sadece RBR ve Mercedes itiraz ediyor bence bu kötü olur RBR'nin tek kötü tarafı lastikler ve onlarda eşit olur ise bu yılıda domine edip şampiyon olabilir ve F1'in tadı kalmaz benim için.

  2. demek ki red bull ve mercedes yöneticileri, "pirelli bize lastikleri değiştirme sözü" verdi dediklerinde atmıyorlarmış.

    lastikler 2011 yılından bu yana her sene sürekli ve düzenli olarak birer kademe yumuşatıldı (pirelli'nin açıklaması). yani teorik olarak bugünkü hard lastik, geçen yılki medium ve 2 yıl önceki soft lastiklerle aynı özellikte. bu sefer gerçekten kantarın topuzunu fazla kaçırdılar. yarışa heyecan getirmek siterken tümden hastayı öldürdüler. çin yarışındaki rezaletler ise üstüne tüy dikti.

    bunun yanında, halihazırda bulunan lastikler ve kurallar ile birlikte başlamış olan sezon içerisindeki bu tür değişiklikler ister istemez insanın aklına başka şeyler getirir, şampiyonanın şaibesini arttırır. nasıl ki 2 sene önce bir anda EBD yasaklanmıştı (bir yarışlığına), aynen onun gibi sporu lekeler. iyi ya da kötü, sezon içerisinde kural değişikliklerine karşıyım şahsen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir