Hamilton: "Gittikçe Takıma Daha da Alışıyorum"

yazar:

kategori:

Hamilton, Mercedes ile katıldığı yarışlarda bir beşincilik ile 2 defa üçüncülük elde etti.

Hamilton “Çin’deki hafta sonu hem benim açımdan hem de takım açısından gerçekten olumluydu. Her yarış takımda ve araçta daha rahat hissediyorum. Pole ve podyum kazandığımız için çok mutluyuz.”

“En hızlı araçlarla farkı kapatmamız için geliştirmemiz gereken alanlar ve o alanları belirleyip geliştirmek için sıkı çalışıyoruz. Bahreyn’den önce yapabileceklerimiz sınırlı ancak piste gelmeden önce mühendislerimle görüşeceğim ve kısa vadede nerelerde gelişebileceğimize bakacağız.”

“Bahreyn pisti gerçekten mücadele dolu. Lastiklerde aşırı ısınma oluyor ve pist yüzeyinde kum oluyor. Ancak bu tür şeylerle pist yegane oluyor.”

“Pistin yapısı hızlı, yavaş ve orta virajlarla çok iyi kombine edilmiş. Bu da sürücü ve araç için durumu zorlaştırıyor. Bizim için gerçek bir test olacak.”

“Tekrar araca oturup neler yapabileceğimi görmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    Alis adamim alis cok da islerin var bu takimda…F1 camiasinda gormek isdedgim tek tablo 2014 de motorlarin one cikagi Mercedes ve Ferrarinin kapismasi..

  2. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    😀

  3. Raikkonen06  avatarı

    Onun için çok problem olmayacağından zaten emindim bütün takımlara gitsede iyi sürebilir ama ben aracın hızından dayanıksızlığından güncellemelerin geriye götürmesinden korkmuştum onlarsa şimdilik Rosberg'in başına geldi anlaşılan Schumi'nin geçen yılki aracı rosberge verip bütün ağırlığı Hamilton'a vermişler tabi bunda hamında yeteneğinin payı var böyle bir aracı hep azamide tutan birisi ve böyle pilotlar gridde çok az.

  4. şimdi anlaşılıyorki geçen seneki 2 numaralı araç bir hrt gibi.bu nasıl takımdır sadece 1.ci araca odaklanıyorlar.2.ci araca adapte olacak beyin yok bunlarda.nedenmi geçen yıl 1.ci araç pol alıyor ve kazanıyor 2.ci araç ise yolda kalıyor.bu sene çinde yine pol ama lastik muammasaından dolayı 3.cülükle yetiniliyor.2.ci araçmı? hani şu geçen yıl schumiye verilen araç! bu sene rosberge verilmiş rosbergin aracıda lewise verilmiş ve bu araç yarışı garajda noktaladı..anlıyacağınız bu sene sütoğlan 19 yarışın 10 nunu bitiremiyecek.aha buraya yazıyorum.şimdiden 3 te iki oldu bakarsınız bu sayı 14 olur.hislerim çok kuvvetlidir genelde tutar.

  5. Henry Crazy avatarı

    Bu adam Massa yerine gelmeli.

  6. şukadarını söylim yıllardır ferari koltuğunda oturupda bir baltaya sap olamayan alonsoya bakarsak sen bu işi biliyorsun dostum helal olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir