Lauda, Red Bull'u Raikkonen ile Anlaşması Konusunda Zorluyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton’un Mercedes’e geçişi döneminde etkili isimlerden olan Lauda, Red Bull’un gelecek sene Mark Webber’in yerine Kimi Raikkonen’i alması gerektiğini düşünüyor.

Lauda “Kimi sansasyonel ve iyi birisi. Kesinlikle Vettel, Alonso ve Hamilton seviyesinde.”

“Kimi şampiyonluk mücadelesi ortağı. Red Bull’un yerinde olsaydım sürücülerimde değişiklik isterdim ve kesinlikle Kimi’ye giderdim. Şu ana kadar piyasada olan en iyi sürücü.” dedi.


Yorumlar

  1. hulkenberg'i düşünse ya redbull

  2. Lotus kariyerinin bu sezon sonunda artık ömrünü doldurmuş oldunu düşünüyorum.Redbulla geçerek daha hızlı daha iyi bir takımda çalışması lazım.Lotusta çok kötü bir takım değil ama malesef Raikkonene istediğini verecek bi takım değil.

  3. o değilde bu kimi bir şampiyon olursa böyle bütçesi dar bir takımda luca ya elbet sorarlar kimi hakkında ki verdiği kararı…
    Allah c.c.(şanı en yüce)büyük…içmişim redbullunu binmişim ferrarisine…kal ulan burada…gidip oralara konu mankeni olacağına kal buralarda kral ol…
    asla yalnız değilsin yürü kimi seninle beraberiz…
    katran gecelerin heyulası, mezarı kartal yuvası, kuzeyin asil finlandiyalısı, akzambaklar ülkesinin insanı, jonathan livingston karakterli, rüzgarın oğlu….

    kimi pilot vasattır
    kimi pilot iyidir
    kimi de raikkonen…

  4. Evet RedBull da 2. pilot Webber'dir.O pilotlar arasında da herşeye tamam demeyen tek pilottur.Şampiyonluk yarışında takım arkadaşını engellediği bile oluyor.
    Diğerleri güzel güzel 2. pilotun ekmeğini yeyecek RedBull keriz mi?

  5. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Raikkonen iyi bir performans gösterecektir ama Vettel kadar olamaz hiç bir zaman.Redbull zaten rekabet olduğunda pilotlarına izin veriyor Webber açıkça yavaşken Vettel'in takımı dinlememesi çok doğaldı

  6. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Redbull'da 1 numara yok değil mi ? Vettel takım emirlerine uymayıp Webber'i geçiyor, Takım patronu Vettel'i destekleyip Webber'i suçlu çıkarıyor. Bundan daha büyük bir belirti olamaz bence.

    Ama Raikkonen gelirse Vettel'in üstünlüğü takımda biter, Raikkonen Webber gibi herşeye tamam demez. Hatta hiç demez.. Raikkonen bana göre Vettel'i her türlü mağlup edecektir.

  7. bu takımda vettel varken Red Bull kimseyi alamaz .

  8. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    kimi gec mclaren'e ve efsane kaldigi yerden devam etsin 😉

  9. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Redbulda 1 numara yoktur Redbul kaliteli bir takımdır RAI gönül rahatlığıyla gelebilir.

  10. Muammer UYAR avatarı

    Ah be Lauda F1 e ömrünü vermiş adamsın ama bu işin olmayacağını 5 yaşındaki çocuk bilirken sen saçma saçma konuşuyorsun. Vettel takımdayken Rai nin serbest yarışmasına izin verirler mi? Redbull a yeni bir webber lazım… Şampiyon pilot değil…

  11. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Lauda'da bu konuda ağzını açtığına göre; Raikkonen, önümüzde ki sezon kesin başka bir takıma geçecektir. 🙂
    Daha öncede dediğim gibi; Raikkonen'in hakkında en hayırlısı olsun…

  12. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    lauda 40 yılda bir doğru demeç vermiş rai bir sıralamada arkada kaldı hepimiz üzüldük o yüzden her zaman galibiyet için yarışan takımda olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir