Toprak Razgatlıoğu Amerika'da İlk Yarışında Podyumda!

Red Bull Rookies Cup’ta mücadele etmeye başlayan Razgatlıoğlu, MotoGP’nin destek serisi olan bu seride Austin’de ilk yarışına çıktı.

Sıralamalarda 6. sırada yer alan Razgatlıoğlu, çok iyi bir yarış çıkardı ve damalı bayrağı 3. sırada görerek kendisini podyumda buldu.

Yarışın ardından konuşan Razgatlıoğlu “Umarım motoru geliştiririz ancak yarıştan gerçekten keyif aldım. Son bir kaç viraja kadar Karel ile mücadele deam etti. Onu geçmeye kararlıydım ancak sanırım o da beni arkada tutmaya kararlıydı. Sürüşümden memnunum ve 2. yarış için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Toprağın katılacağı 2. yarışı bu gece 23.30’da www.redbull.tv’den izleyebilirsiniz.


Yorumlar

  1. OUTLAW RYDER ™
    29.10.2011 10:31:50

    Şu an Kenan ın yerini alabilecek tek isim olarak Toprak Razgatlıoğlu nu görüyorum. 15 yaşında 600 cc sınıfında gayet iyi derecelerle yarışıyor. Kenan Gresini honda ile anlaşacaktır öyle tahmin ediyorum ama keşke takım arkadaşının önünde bitirebilseydi sezonu. son yarış ta D. Aeg. 5. olmuştu sanırım.

  2. 2. yarışı izledim. kesinlikle büyük bir yetenek. motor yarışlarında kenanın ardından bizi güçlü bir sürücü daha temsil etmeyi sürdürecektir. çok güzel mücadelelere girişti ve 2. yarışta da 3. oldu.

  3. Tebrikler gece yarışı mutlaka izleyecem. Buralarda Redbulla meşrubatçı diye dalga geçiyorlar ama Kenan ın Burcu nun Toprağ ın tulumunda RedBull yazıyor. Onlara da helal olsun spor bakanlığı mübarek 🙂

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Tebrikler Toprak. Kenan Sofuoğlu'nun açtığı yolda, daha da iyi yerlere gelmen temennisiyle, başarıların devamını dilerim. Daha önce Youtube'dan bir kaç videosunu izledim. Gerçekten ziyan olmaması gereken bir yetenek.

  5. Toprak'a tebrikler. 54 numarayı ödünç almış Kenan'dan 🙂

    Motorun lastikler ne öyle kurye motoru gibi diyecektim, makinalar 125cc 45hp imiş 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir