Red Bull: "Kazansak da Lastiklerden Şikayetçiyiz"

yazar:

kategori:

Christian Horner “Lastikler hâlâ sınırda. Yarışta 4 pit stop gereksinimi olması biraz aşırı. Red Bull’dan daha büyük sıkıntılar yaşayan takımlar var ancak onlara kendi fikirlerini sormanız lazım.”

“Bana göre lastikler sınırda ve biraz geriye gelmesi lazım.” 

“Bu lastikler çok karışıklar. Biz sadece doğru dengeyi bulduk.”

“Stratejimiz çalıştı. Sıralamalarda yarış için lastik saklama stratejisi işe yaradı. Sebastian’ın oldukça fazla temiz lastiği vardı.”

“Lastikler açısından dengeli durumdaysanız üstün görünebilirsiniz. Eğer dengeli aralıkta olursanız çok iyi olursunuz ancak aralığın dışına çıkarsanız 4-5 pit stop yapıyorsunuz.” dedi.


Yorumlar

  1. bi bitmedin red bull …

  2. alonso dün vettelin ensesinde olsaydı vettel artistlik yapıp o en hızlı turu atmayı bırak pistte duramazdı webberin duruma düşerdi webber son turda 2.3 saniye kaybetmiş olacak şey değil

  3. Arkadaşlar RBR tepkiyi çok veriyor olabilir ama hemen hemen bütün f1 severler Pirelli nin spora zarar verdiğini düşünüyor.Yoksa elbette herkes için durum aynı ama sıralamalar öldü,herkes lastik koruma telaşında yarışlarda mücadelede adamlar lastikmi koruyam,mücadelemi edem derdinde

  4. Redbull ağlıyor.

  5. Ben benzin ikmalinden şikayetçiyim o ne olucak.En hızlı araba bende 15 turluk yakıt varken.O zaman benzin ikmalide geri gelsin.

  6. Redbull u bilmem ama ben de şikayetçiyim. Tüm pilotlar yarış bitiminde lastiklerim şöyle oldu böyle bitti türü yorumlar yapıyor. F1 i lastik olimpiyatlarına çevirdiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir