"Hamilton, Rosberg'den Daha Duygusal"

yazar:

kategori:

Formula 1’in resmi sitesine röportajında konuşan Wolff “Nico işine yaklaşımında bir Alman gibi davranıyor. Günlük rutin işlerile başlıyor ve sorunlarını çözerek günü tamamlıyor.”

“Lewis ise daha duygusal bir yaklaşıma sahip. O çok fazla duyguya sahip. Ancak tur zamanlarına bakarsanız her iki yaklaşım da işe yarıyor. Sadece farklı yerlerde yaşıyorlar.”

“Onları tanıma açısından 3 ay çok uzun bir süre değil. Onların çok az özel yönünü ancak çok fazla potansiyel yönünü gördüm. Bu yüzden onların sadece yeteneklerini değil ancak zamanda çalışma stillerine olan odaklanmalarını da takdir ediyorum. Hiç bir şey onları büyük hedeflerinden, kazanmaktan uzaklaştırmıyor. Ancak tabi ki yaklaşım olarak her ikisi farklı.” dedi.

Ross Brawn’ın takımdaki geleceğini değerlendiren Wolff “Ross takım patronu ve bunu değiştirmek istemiyorum.” dedi.

 


Yorumlar

“"Hamilton, Rosberg'den Daha Duygusal"” için bir yanıt

  1. Aradaki farkı doğuran sebeplerden birisi olabilir bu. Yaptığın işe duygularını da aktararak bir nevi gönlünü vererekte diyebiliriz yaklaşım gösteren insanın motivasyonu ile, örnek vermek gerekirse memur gibi stabil ve monoton yaklaşımlar arasında ciddi bir fark olmalıdır. Neticede bu spor sadece yeteneği sorgulamıyor, onun kadar psikolojiyi de sorguluyor ve bir insan psikolojisi tahmin edilemeyecek düzeyde sonuçlar doğurur gidişatına göre.
    Ki bana göre Formula 1'de hisler çok büyük bir önem taşıyor. O yarışçı ruhu dediğimiz ruha sahip adamlar yetenekleri dışında, o hisleri ile fark yaratıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir