Rotek Racing Ford'ları Satın Aldı, Araçlar Seriye Dönüyor

yazar:

kategori:

Focus’ları kullanacak iki pilottan birisi Amerikalı pilot Robb Holland olarak açıklandı.

Zor geçen ilk sezondan sonra Arena Motorsport şampiyonadan çekilmişti. Araçlar şu an Rotex Racing tarafından satın alınmış durumda.

Rotek bu araçları hali hazırda Nürburgring’de koşulan VLN Dayanıklılık serisinde piste sürdü. Araçlar daha bir çok test ve gelişime tabi tutulacaklar.

Takımın ilk pilotu Robb Holland geçtiğimiz sezon Sonoma’da Bamboo Engineering Chevrolet aracında yarışmıştı ve WTCC’de yarışan ilk Amerikalı pilot ünvanına sahip olmuştu.


Yorumlar

  1. Aksine ben eski Focus'ların arka kısmını sevmiyordum. Dediğin gibi bir karakteri vardı ama bana C-Max'i hatırlatıyordu. Yenisinin daha basık olmasını sevdim. Ek olarak malzeme kalitesinin bir kademe daha düştüğüne kalıbımı basarım.

    Bu arada yakında arka stoplarla farları kapı üzerinden uzatarak birleştirecekler herhalde. Ön kısım yandan arkaya uzarken arka kısım da öne yetişmeye çalışıyor 🙂

  2. Ford Focus u görünce gülüyorum harbiden. Araç neydi ne oldu ya.

    Focus dünya çapında bir karakter edinmişken allah için kimin fikriydi bu yeni tasarım. Direk intahar etsin. Bu nasıl tipsiz bir araçtır. Hadi karakteri bir kenara bıraktık kardeşim bari düzgün bir şey çıkarsaydınız ortaya yazıklar olsun.

    Bunu bir ara Subaru da yapmışı. Impreza çıkardılar hatchback neden. Ralli de başarılı olmak için. Aynı sene ralliden çekildiler. Ralli için hazırlanmış araç ve Solberg kaldı ortada. Abi adamlar harbiden mal ne diyeim.

    Bu kriz ortamında millet kendi kendini baltalıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir