Webber: "Emekli Olmayı Düşündüm Ancak…"

yazar:

kategori:

Webber “Doğru zamanda olmalı. Bir çok büyük sporcu ile konuştum ve bunun zor bir karar olduğunu biliyorum. Zor bir karar çünkü bunu pes etme olarak görüyorsunuz. Bu sizin doğanıza tamamen aykırı bir şey. Bu karar hiçbirimizle uyuşmuyor. Ancak henüz emekliliğe yakın değilim.” dedi.

300 yarışa katılma hedefinin olup olmadığının sorulması üzerine Webber “Hayır. Sezon sonunda 215 olacağım. 300 mü? Mümkün değil.” dedi.

Sporda uzun süre kalmanın yolları sorusu üzerine Webber “Tutku. Disiplin. Sağlıklı olmak. Zinde olmak. KEyif almadığınız bazı noktalarda tolerans göstermek.”

“Kaskımı taktığımda ve garajdakilerle çalıştıp araç hakkında konuştuğumda keyif alıyorum. Medya, PR gibi diğer etkinliklerini ise idare etmek zorunda kalıyorsunuz.” 

“En iyi anlarım galibiyetlerim. Özellikle ilk galibiyetim. 2009’da Nurburgring’de kazandığım, pitten geçme cezasına rağmen kazandığım yarışım. O, yeganeydi. Kariyerim için önemli bir andı. Her pilotun kariyerinde ilk galibiyet önemlidir.”

“Bunun dışında 2010 ve 2012’deki Monaco galibiyetlerim en iyilerdendi. Çok farklı yarışlardı.” 

“Kötü zamanlarım da oldu. 2010 Kore’deki kaza bunlardan birisiydi. Bunun dışında parmaklarımdan kayan bazı anlar da oldu. 2006 Melbourne onlardan birisiydi. Podyum garantiydi ancak vites kutusu berbat etti.” dedi.

 


Yorumlar

“Webber: "Emekli Olmayı Düşündüm Ancak…"” için 3 yanıt

  1. Belkide bugun yarin bariccelo aciklama yapar, webberin yerine talibim diye:))

  2. en azından takım bulamazsam ne yaparım diye barrichello gibi ağlamıyor

  3. seviyorum ulen seni karakterli pilot !!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir