HRT Aracı BOSS GP'de Yarışacak

yazar:

kategori:

İspanyol iş adamı Teo Martin tarafından satın alınan araç ve ekipmanları bu sene BOSS GP yarışlarına katılacak. Martin 2011 HRT’ye dair 2 şasiyi satın almıştı.

Martin bu alım işleminin ardından Carlos Molla ile BOSS GP’de 2 araç yarıştırmak üzere anlaşmaya vardı. Araçların mayıs ayının sonuna kadar hazırlanması bekleniyor.

Bizim de yeni öğrenmiş olduğumuz BOSS GP adlı seride, günümüze ve geçmişe dair Formula 1 dahil olmak üzere bir çok tek koltuklu yarış serisinden araçlar mücadele ediyor.

 


Yorumlar

  1. Bi kere biz onları 2002'de geçtik tamam mı? Çünkü ispanya'dan sonra battılar ehuehuhe 😀

  2. 2000 yılında De La Rosa ile Verstappen vardı. Sanırım 2002 yılında Bernoldi geldi. Keşke o renklerle o sponsorlarla hala yarışsa takım. Eskilerden ne kaldı ki 🙂

  3. Üstündeki çamur tabakası temizlendikten sonra altından go kart çıkarsa şaşırmam 🙂
    Eğer Türkiye de motorsporları başlıklı bir araştırma yapılacaksa o fotoğraflar bulunduğumuz noktayı iyi özetliyor

  4. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    parçalar zarar görürse ne yapıyorlar acaba 🙂

  5. Kesinlikle. Verstappen ve Bernoldi vardı diye hatırlıyorum. Bernoldi o araca rağmen iyi işler çıkarıyordu.

  6. aynen, orange arrows frentzen, sonra monacoda coulthardın arrowsun peşinde dolanması vs. hepsi gözümün önüne geldi bi anda :))))

  7. Orange Arrows'u gördüm gözlerim yaşardı yahu. Ne severdim o takımı. Başlığı da görünce Joss The Boss geliverdi aklıma.

  8. Ben de ilk kez duydum hobi amaçlı spora benziyor geçit töreni gibi farklı dönemlere ait araçları pistte yan yana görmek güzel olmalı 🙂

  9. İncelemek isteyen olursa bossgp.com sitesi var organizasyonun

  10. Aynen öyle,zamanında takımlar F1 den çekilince satılığa çıkardıkları ve zenginler tarafından alınan araçlarla oluşturulan seri,yaş grubu yok,2004 jaguar f1 en güncel araç bildiğim kadarıyla,ancak benetton f1 1997 domine etmiş sezonu,nasıl becerdiyse=) yani hem jaguar 2004 ü hemde arrows 2000 aracını geride bırakması bence pilotaj farkıdır,başka açıklaması yok,çok çok entresan bir seri,hayal gibi resmen,zengin olmak vardı=)

  11. düşünceyi çok sevdim. PATRONların serisi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir