Kubica, Formula 1 Dışında Tüm Zamanlı Yarış İstemiyor

yazar:

kategori:

ERC ve WRC2’de rallilere katılan Kubica, Mercedes ile DTM testinin ardından seride yarışması için teklif almıştı.

Kubica “Şu anda benim önceliğim mümkün olduğu kadar fit olmak. Şu anda tek koltuklu araçlarla dönebilecek durumda değilim ve normal bir pistte başka araçlarla yarışmak istemiyorum.”

“DTM benim için dünyadaki en üst serilerden birisi ve orada yarışan en azından 10 sürücü kazanabilecek durumda. Orası çok üst bir seri.”

“Şu anda tek koltuklu araçlarla dönebilecek durumda değilim.”

“O araçları ya da GT araçlarını göz ardı etmiyorum. Sadece zihnimde bir şey var ve onu başarmaya çalışıyorum. Benim için en iyi yol bu.”

“Belki gelecekte DTM ya da GT’de yarışırım çünkü zamanı geldiğinde bunu hissedeceğim. Henüz gencim ve motor sporlarında hâlâ bir şeyler başarabileceğimi düşünüyorum. Elimden geleni yapacağım.” dedi.

Kubica, Formula 1’e dönecek kadar fit olup olmayacağı konusunda henüz net bir şey söyleyemiyor.

Kubica “Bir garanti yok. Ya da dönüp dönemeyeceğime dair bir oran veremem. F1’e dönmeyeceğim de % 100 değil. Elimden geleni yapacağım.”

“Zor bir dönem geçirdim ve şu anda daha kolay bir dönemdeyim. Kendimden keyif alıyorum ancak henüz tamamiyle rahat değilim. Çünkü % 100 fit olup F1’de sürmeyi tercih ederdim. Gerçek durum farklı.”

“Şu anda her şeye ihtiyacım var. Biraz şans, motivasyon ve çalışmaya devam ederek belki kazadan önceki durumuma dönme şansım olur.” dedi.

 


Yorumlar

  1. inşallah dönersin. Çok yetenekli bir pilotsun.

  2. bence geri donmesi imkansiz.. bosuna cabalamasin bence.. cok buyuk yuk biniyor kollara ve bileklere hele tekrar kaza yaparsa felaket olabilir onun icin..

  3. Raikkonen06  avatarı

    İnşallah en kısa zamanda dönersin Kubica işte böyle inançlı olmaya devam et Allahın izniyle inşallah geri dönersin F1'de seni özledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir