Raikkonen: "Lotus Hızlı Bir Şekilde Red Bull'u Yakalamalı"

yazar:

kategori:

Vettel şu anda 10 puan avantajla Kimi Raikkonen’in önünde lider durumda. Raikkonen, Vettel’in daha fazla fark açmasına izin vermemeleri gerektiğini düşünüyor.

Raikkonen “Sebastian iyi sonuçlar almaya devam ederse onu yakalamak zor olacak bu yüzden ondan puan çalmaya başlamalıyız. Ancak asla ne olacağını bilemezsiniz.”

“Aracı geliştirmeye zorlamaya devam edeceğiz. Bakalım sonucunda ne olacak?”

“Liderleri yakalamak için onların iki katı çalışmak zorundayız. Sıralamalarda araçtan daha fazla hız istediğimiz bir sır değil. Ön taraftaki mücadele çok sıkı olduğu için, galibiyet kazanabilmek için ilk iki çizgide olmamız lazım.”

“Avrupa sezonunun başlaması iyi. Burada bulunduğumuz için takımlar araçlarda yeni parçalar için daha fazla zorlayabiliyorlar.”

“Henüz ilk günlerdeyiz ancak sene başından itibaren güçlü puanlar kazanmak hiç kazanmamaktan daha iyi.”

“Aynı şekilde puan kazanmaya devam etmeliyiz. Bizim için kötü bir hafta sonu olsa bile yarışı tamamlamaya devam etmeliyiz. Sene sonuna kadar böyle mücadele edeceğiz.” dedi.

Lotus’un Barcelona’ya getireceği güncellemeler hakkında konuşan James Allison “Çok büyük şeyler olmayacak ancak daha hızlı olmamızı sağlayan parçalar olacak.”

“Ön kanadın kenar bölümünde yeni bir detay olacak.  Arka bölümde yeni aero olacak. Difüzörde modifikasyonlar olacak ve arka kanadın üst bölümü farklı olacak. Bu yüzden bizi mücadelede tutacak çok şey olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. nightwalker avatarı

    kimi gerçekten aracı akıllı kullanıyor.lotus yönetimi kimi'ye daha fazla yetki vermeli

  2. nightwalker avatarı

    genelde bunu vettel yapıyor lastiklerden çok iyi haberi var vettel'in

  3. lastik mücadelesinden hız mücadelesine dönülmeli. yoksa podyumun ilk basamağını görmemiz çok zor.

  4. Raikkonen06  avatarı

    Her yarış 2 pitstop stratejisiyle bitirilmez birazda hızlanmak lazım inşallah gelecek haftaki güncellemeler işe yarar yoksa geçen yılki durumumuza geri dönebiliriz aracu hızlandırın gerisini Kimi'ye bırakın.

  5. Lotus hala hızlı değil pol kazanmamız lazım.Raikkonende sıralamada daha agresif olmalı.Diğerleri lastikleri anlıyana kadar bizim en iyi sonucları almamız lazım.

  6. ne yapacan hızlı lotus,u sen hızlı adamsın bu araçlada yakalarsın vettel,i 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir