Massa İspanya'da Ön Bölüme Dönmeyi Hedefliyor

yazar:

kategori:

Sezona güçlü bir başlangıç yapan Massa, son yarış Bahreyn’de sıralamalarda iyi olmasına rağmen yarışta iki defa lastiğinin patlamasıyla çok zorlanmıştı.

Massa “Barcelona’nın kendisinden ve hafta sonu boyunca oradaki atmosferden hep keyif alırım. Katalunya pisti kış testleri sayesinde hepimizin en iyi bildiği bir pist. Karmaşık, teknik bir pist ve orada iyi aerodinamik yere basma gücü gerekiyor.”

“Oraya dair en iyi anım 2007’de kazanmam oldu. Mükemmel kalabalığın önünde mükemmel bir galibiyet aldım ve orada, o zaman Mclaren’de olan Fernando gibi bir çok rakiple mücadele ettim.”

“Açıkçası Bahreyn’deki son yarıştan mutlu değilim bu yüzden umarım bu hafta sonu tekrar üst sıra mücadelesine dönmeyi umuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Massa'nın başarılı olması ancak ve ancak lastiklerini korumayı becerebildiği zaman mümkündür. Tek turluk performanslarla olacak iş değil bu.

  2. Çamur mu atmış 🙂 2007 İspanya'yı hatırlarsan startta ilk virajı Massa önde dönerken Alonso'nun önünü kapatıp ilk viraj nasıl geçilir dersi vermişti :))))))))))))))))))))

  3. Massa bu hedefini inşallah gerçekleştirir o potansiyel var Alonsoyu zorlasın hatta geçsin……..Şalu

  4. Ferrari%100 avatarı

    artik ilk uc sart massaaaaaaaaaaaaaaaaa

  5. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    Hemen Fernando'ya bi çamur at 🙂 neyse de öne dönmesi ferrari'nin takımlar şampiyonasına da geri dönmesi anlamına gelicek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir