Intercity İstanbul Park Pist Günleri Başlıyor

Tüm binek/spor otomobil tiplerine açık olacak pist günleri 19 Mayıs 2013 tarihinde Intercity İstanbul Park pistinde gerçekleştirilecek.
20 dakikalık sürüş seansları şeklinde organize edilecek günde, dileyen sürücüler birkaç seans birden satın alarak pist üzerindeki sürüş zamanlarını arttırabilecekler. İsteyen sürücüler, Intercity İstanbul Park’tan temin edecekleri transponder zaman ölçerler ile pistteki zamanlarını ölçüp en iyi zamanlarının Intercity İstanbul Park internet sitesinde yayınlanmasını sağlayabilecekler.
Festival havasında geçecek etkinliğe katılıp pistte sürüşün keyfine varmak isteyen sürücülerin intercitypark internet sitesinde yer alan  katılım formunu doldurup etkinlik ödemesini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Sorularınız için info@intercitypark.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.
Katılım formu için tıklayınız.

Yorumlar

  1. Bu arada Smart'ı sattım ben. Diğeri duruyor.

  2. Nord da da takip ediyorsan etkinlik günlerinde aşırı trafik oluyor tabi yapısından dolayı bu çekilebilir bir halde olabiliyor o tipde bir pist yapmak ise mümkün değil.
    Bizim aslında kısa daha basit bir piste ihtiyacımız var İstanbul'da hatta İstanbul park yakınlarında yada Avrupa yakası uzak noktasında olabilir malum İstanbulPark'ın seviyesi çok yukarıda ve bakım maliyetleri yüksek. Ek olarak da yine Marmara bölgesinde birkaç tane drag düzlüğüne ihtiyaç var sonuçta hiçbir pist drag, 1 mile ihtiyacını göremiyor. Kafa olsa moskof unlim gibi biryer bile yeterdi.
    Körfezde felan Smart hoş olabilirdi hani İstanbul Parkta da zevk üretir tabi ama sıkıcılığı çok fazla üretir pist uzun ve zorlu.

  3. Bir tane uzun piste ihtiyacımız var. 20 dakika için 120 lira fena rakam değil, iyi bir arabayla sorunsuz bir tur 2:10 filan tutsa kabataslak 9 tur atılabilir bu sürede. Tabi trafik işi bitirir, bu kadar kısa bir pistte büyük trafik olur.

    Nords tarzı bir yer olsaydı harika olurdu. Buna da şükür tabi. Bi gün benim pazarcı arabasıyla gelirim. Veya patronun canavarı alırım.

  4. Tüh be! Çok felaket düzeyde parasız bir dönemime denk geldi. Yoksa 97 model Elantramla katılırdım sırf İstanbul Parkta tur atmak için. 120 TL çok bir para değil ama şu an veremem. Neyse sağlık olsun. İnşallah bu etkinlik ara ara devam eder.

  5. super bir etkinlik insallah surekli devam eder…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir