Alonso İspanya'da Gazeteciye Saldırmış!

yazar:

kategori:

Basına yeni düşen haberlere göre Alonso, Barcelona’da kaldığı otelden çıktığı bir anda kendisi ve sevgilisini görüntüleyen paparazzi muhabirini görünce sinirlendi.

Gazetecinin üzerine yürüyen Alonso, iddialara göre sert davranarak muhabirin kamerasını kırdı.

Jordi Martin adlı gazeteci bu olayı Twitter üzerinden duyurdu ve Alonso’ya dava açacağını açıkladı.


Yorumlar

“Alonso İspanya'da Gazeteciye Saldırmış!” için 43 yanıt

  1. oldu herkes kendi adaletini kendisi saglasin o zaman… peki neden polis yada hukuk diye birsey var…

    eger bir insan birine taciz ediyorsa ararsin polisi polis uzaklastirir.. bu olay bu kadar basit. eger kafa goz dalarim diyorsan o senin kendi medeniyet gormemisligindendir..

    ayrica sikar zaten. oyle klavyeden yazmaya benzemez bir insani oldurmek… kan gorunce miden kalkar ama burdan oldururum deyince ultra erkek olunur..

    ne ala memleket…

  2. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    ne yapılmasını bekliyordun ? Çifte dünya şampiyonuna yakışır birşey mi bu.. Tabi ki manşet olacak

  3. ve site yönetimi haberi manşetlere taşır.

    Bravooooo şak şak şak şak

  4. şansını fazla zorlama istersen

  5. Meriç Sarıçalı avatarı
    Meriç Sarıçalı

    Adam ispanya'da saldırı modunda olacağız diye söylemişti..Meğerse basına mesaj vermeye çalışmış.Kameraman bu mesajı almalıydı.Şaka bir yana bu ve bunun gibi diğer hareketleri kınıyorum…

  6. monaconun rampalari avatarı
    monaconun rampalari

    kameramanlarda korkuyor bu adamların arkasında buyuk takımlar ve avukatları var.adamın ferrari nin adamı birşey yapamıyor.Hemde adamlar 7/24 spor yapıyor ve kasa dayalıda degıl guce dayalı spor yapıyor çok bi baba yiiğit cıkmadıgı surece hep boyle gider.alonsodan beklenmeyecek bır hareket ayıp!

  7. sınan matias avatarı
    sınan matias

    adamı seven yok o yüzden tepki de çok oluyor.f1 de hak etmediği üne sahip tek kişi var o da alonso.millet bundan saldırıyor işte. anlayış gösterin biraz.

  8. Pantano çiçeği yere çaktığından beri bende onu sevmem fazla 😀

  9. kamera 6000 euroymuş 🙂

  10. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Benim merak ettiğim olay acaba bunun aynısını vettel yapsa alonso taraftarları neler diyecekti ?

  11. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Adam ebesinin şeyinden beri takibe almış Alonso'yu, bu kadar tacize iyi bile dayanmış adam.

  12. İşte en sinirlendiğim olaylardan. Adam olun kardeşim adam olun. Kameramanlar da garibanlar karşılıkta veremiyorlar. Birisi çıkıp çenelerini kırsa anlayacaklar ney nasıl kırılır diye bunlar.

  13. Ben alonsocu arkadaşalara çok şaşırıyorum. Aynı hareketi vettel yapsa çocukluktan başlarlar veletliğine kadar demediklerini bırakmazlardı. Kendi pilotları olunca hemen koruma moduna giriyorlar

  14. Bence haklısın.Ayrıca haber Alonso haberi.Daha güzel bir resim seçilebilirdi.Ne bileyim bu resimde Alonsonun saçları ahenkle dans etmiyor.Birde yandan çekilmiş.HD bir resim konulabilirdi.Belki surat ifadesi sinirli değildi kızarken.Bunları iyi irdelemek lazım.

  15. Alonsonun yaptığı hareketin savunacak yanı yok.Raikkonen gazeteciyi ittindede çoğu Kimi taraftarı yanlış oldunu ona yakışmadını söyledik.Kaldıki gazeteci orda Raikkonenin cantasının üstüne basmış.

    Alonsonun olayı daha farklı ve daha sert.Kamerayı kırmasaydı büyütülcek bişey olmazdı ama o adamın ekmek parası ve o makinalar kaç bin dolar.

  16. Webberi Hamiltonu bilmemde Raikkonende hiç kas yok zaten tembel biraz oyüzden vücut çok az çalısıyordur.

  17. Sitede kaç gündür tık yoktu.

    Sitede son 2-3 gündür oldukça yoğun ve güzel tartışmalar oluyor. Bu esnada seni göremedik. Sende tık yoktu anlayacağın. Alonso haberi dışındaki konularda da seni görmek isterik 😉

  18. Çok esprituelsin

  19. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sitede kaç gündür tık yoktu. Alonsoyu duyan gören gelmiş.Koşun koşun Alonso SALDIRMIŞ…

    Herkes haddini ve yerini bilecek.Gazeteci olmak demek adamın mahremiyetine çomak sokmak demek değildir.Ünlü olmak da mahremiyetini milletle paylaşmayı gerektirmez.Ünlü olanın mahremiyeti yokmudur.Ünlü olmak demek otel odasını gazeteciyle paylaşmak demek değildir.

    Bu ne olduğu belirsiz şahıs, Fia'da akreditasyonu bulunan profesyonel bir fotoğrafçı mı yoksa düşmanların açık aramak için gönderdiği bir basit paparazzi mi?Huzur ve moral bozma adına görevlendirilmiş bir şahıs olsa gerek.Art niyetli olduğu belli.İnsan olsaydı otelin lobisinde bekler, izin alır randevu alırdı.Günde yüzlerce makinaya fotoğraf veren Alonsonun birkaç pozdan kaçacağını sanmayın.Ama herşey insani çerçevede olmalı.Haince kalleşçe olmamalı..

    Eğer Alonso yarış hazırlıkları esnasında gridde bırakın gazeteceyi herhangi birine dahi böyle bir tavır sergileseydi eleştirirdim.Ama burada mahremiyete tecavüz vardır.Elma ve armutu ayırt edelim.

  20. bu kiminin kameramanı ittiği foto galiba değilmi? sağol abdullah bey.yani herkesin başına gelebilecek bir olayı bazılarına hatırlattığın için.bunu kinaye olsun diye söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın.ama ne hikmetse yorumlar gitti.

  21. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    thomasmcmillin32 14 saat önce
    It's amazing those pirelli tires made the whole trip

    Çok güldüm 🙂

  22. Bir de çıkıp beni sorgulamaya kalkanlar Raikkonen'den muhabiri ittiği andan itibaren soğuduğumu, Montoya'yı da aynı sebeple pek hoş görmediğimi bilmez, bilse de gözü almaz söylemeye. Tek bildikleri laf etmek. Muhabbet kuşu.

  23. Olayın detayını bilmeden ne Alonso'yu,ne de kameramanı suçlayabilirsiniz.Ama bizim millet yargısız infaza bayıldığı için,hemen Alonso'nun karakteri olayına girilmiş.E doğaldır,her haberde yapılıyor zaten bunlar.Moderatörler de ne derlerse desinler yorumları silmemeye devam ederler.Ben de devam edin diyorum,aynı hızla.

    Alonso ve Dasha'nın kapıdan ne halde çıktığını bilmiyoruz.Belki de Dasha uygunsuz bir haldeydi.Bazen kapıdan çıkarken üstünüzü başınızı düzeltirsiniz.Belki de tam bu ana denk geldi.Kimse kusura bakmasın da,öyle bir şey olsa ve benim başıma gelse,o kamerayı adamın kafasında kırardım.Özel hayata saygı diye bir kavram vardır.B*k mu var adamların kaldığı otele gidiyorsun ?

    Eğer bunların hiçbiri olmadıysa,Alonso ve Dasha normal bir şekilde otelden ayrılırken,onları sakin bir şekilde çekme izni almaya çalışıyorsa bu kameraman,o zaman saldırması hatadır.İsterse dava açar,hakkıdır.Ama ben buna ihtimal vermiyorum.Paparazziler dünyanın her yerinde aynıdır.Bir anda fotoğraf çekmeye,görüntü almaya başlarlar.Dediğim gibi,olayın içeriğini bilmeden yorum yapanlar ya cahildir,ya da olayın sahibine karşı kincidir.Yorum yazan arkadaşlar bu iki ihtimalden beğendiklerini alıp kendilerine yakıştırabilirler.Kolay gelsin 🙂

  24. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ölendemi öldürendemi diye bir laf vardır. bence sen bu lafı düşün. Aşağıda da yazdım elinde makine var diye zırt pırt milletin özel hayatına müdehale edemessin. Her şeyin bir sınırı var. Kaldıki bu adam Alonso'yu bilmem nerden beridir takip ediyormuş motorsikletiylen. Resmen taciz ediyor, sonuç ta bu olmuş. Az bile..

  25. bu güzeldi:))

  26. empati yaptım ama kendimi alonsonun yerine koydum gazetecinin yerine değil.ve sonuç şu.o gazeteci merhum sınıfına dahil olmuş.yani benimkinin yanında alonsonun yaptığı az önce bir zatın dediği gibi ebelemece olmuş.empati böyle yapılır.nasıl beğendinmi.

  27. Ayrica insanlarada sasiriyorum . Bildigin adami tartaklamis fernando hala savunanlar var. Empati yapin birazcik. Dusunun muhabirsiniz ve size fotograf basi para veriyor gazete ve fernando cikti bir otelden ve resmini cektiniz. ve makinenizi elinizden aldi ve kirdi.. Kim hakli bu durumda? simdi cikip bana kiran hakli demeyin cunku degil.

  28. bu geldi aklima birden 😀

  29. Ayrıca bu haberden cok daha önce bütün F1 fan sayfalarında ve haberlerinde Santander ve Ferrari'nin İSpanya Gp öncesi çok güzel bir reklam videosu dolaşıyordu. Onu da paylaşmanızı rica ediyorum.Şuan işyerinde güvenli internet oldugu için youtube linki veremiyorum. izlemek isteyenler Youtubeye Flying Ferrari yazsın.

  30. biz birisi yanımızdaki kıza yan gözle bakınca sinirleniyoruz. Adam sevgilisyle otelden cıkıyor sarmaş dolaş çat çat çat fotoğraf.Çok iyi yapmış. Valla adam nasıl kaçacağını şaşırmış. Webber,Alonso,Hamilton,Raikkonen gibi pilotlarla kavga etmeye gelmez. Adamların heryeri kas dolu. Her zaman en üst kondüsyondalar. Cılız değiller. Yıkarlar adamı

  31. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Valla istediğinizi söyleyin, ben destekliyorum, kamerasını değil kafasını kırsaymış keşke. Şu resme bakıyorumda herif nasıl kaçacağını şaşırmış, ne halt yediyse kimbilir. Eline bir makine almak herkesin özel yaşantısına kafasına göre müdahele etmek kayda almak anlamına gelmez. Adama böyle çakarlar işte.

    Helal olsun..

    Şu adamın karakterine laf edenlerde bu adamın karakterinin 10/1 i olsa gam yemeyecem…

  32. Bence Alonso makineyi yere atmadı.Hain yer çekimi makineyi yere doğru çekti.Resimdede aslında Alonso bütün iyi niyetiyle ebelemece oynuyor

  33. Kimse hiçbirşeyi kabüllenmesin… suç suçdur yapılmış olan yapılmış olandır… Şimdi bunu okuyanlar çıkıp şu zincir olan ve kameraları iyi izlenen bir markete gitsinler ve ceplerindeki fotoğraf çeken telefonlarını çıkarıp market kamerasının gördüğü bir noktada reyon fotoğrafını çeksinler bakalım ve sonrasındaki iki dakika boyunca mevkinizi hızlı değiştirmeyin bakalımda etrafınıza kaç tane güvenlik görevlisinin geldiğini bir yazıverin.Her dakika televizyon reklamı yapılan ürün ve birbirinin aynı reyonlara sahip marketin raflarının farkı nedir ki bir fotoğraf için güvenlikçiler yanınıza gelip telefonunuzu sizden almak isterler.Üstelik… Alonso ile sevgilisinin her gün defalarca bu pozisyonları tv reklamlarında çıkmıyor olmasıda ayrı meseledir.Peki … siz olsanız her dakika o kişilerin deklanşörünün önünde durup demeç vermenize rağmen kız arkadaşınızın poposunu tutarken çekilmeye çalışılan bir kare için düşünceniz ne olabilir.
    Alonso, ilk evlendiği kişi ile plaj görüntüsüne dahi kafayı takmamışken bu gün bu hadiseyi yapmasındaki niyetine anlamak gerekebilir.Adamın makinasını kırmışdır ve bunun cezasınıda çekmelidir ama100 suçdan hepsinin ALonso da olmayabileceğinide düşünmek gerekebilir.

  34. sınan matias avatarı
    sınan matias

    bu adamdan her şey beklenir.

  35. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Bence Kimi'nin olayı ile bu olay farklı gibi duruyor. Kimi'nin tavrını biliyoruz. Orada "arkadaşım bir çekil git şuradan işim gücüm var" edasıyla itiyor gibi. Herhangi karşısındaki zarar verici veya art niyet tutumu göremiyorum.

    Ama burada farklı bir durum gibi. Kamerayı kırması, eğer doğruysa saldırması ciddi bir davranış bence. En nihayetinde bu durumdan kimsenin etkilenmeyeceğini de tahmin ediyorum.

  36. Bunlar reklam kokan hareketler mayk… Alonso'nun tıynetindeki bir şahıstan beklenen bir hareket.

  37. Ferrari%100 avatarı

    Gazeteci mahkeme yapar bide mahkemeyi kazanırsa Alonsa yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalır ve gazeteci arkadaş bir daha kamerayada ihtiyaç duymaz Alonsodan aldığı paralarla yaşar
    Gazeteci adına iyi bir macera

  38. bu hafta saldırı modunda olucaz demişdi alonso umarım bunu kast etmemişdir.ferrarici olarak haftasonu umutluyum!

  39. olabilecek şeyler bunlar. ama kamerayı kırmasa iyiydi ekmek parası sonuçta 🙂

  40. gazeteciler bazen hak etmiyo değil de yanlış hareket sonuçta

  41. Daha önce de tehdit etmişti sanırım birilerini, ülkeniz hakkında çok kötü konuşurum diye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir