Schumacher Tekrar Formula 1 Aracında

yazar:

kategori:

 

Not: Video’nun kalitesini arttırmak için sağ alttan video kalitesini 720p yapınız.


Yorumlar

“Schumacher Tekrar Formula 1 Aracında” için 9 yanıt

  1. Kalkıp da 2013 aracıyla çıkarsan test derler tabi. 2004'ün Ferrari'siyle turlasalar yeter benim için. Veya 2007 Mclaren, 2008 Ferrari gibi.

  2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    http://www.youtube.com/watch?v=XVSfhGlM7Rg

    F1 otomobiliyle Nick Heidfeld'in Nordschleife turu. Bu daha gerçekçi bir tur fakat otomobil bu etkinliğe özel olarak ayarlanmasına karşın yine de turun hiçbir bölümünde tam gaz gitmediğini görüyoruz. Bunu sebebi aracın piste uygun olmaması.

    Belki ileriki zamanlarda tur rekoru için özel tasarlanmış bir F1 otomobiliyle bir babayiğit bu pistte rekor deneyebilir.

  3. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Hayır burada hatanız var. Bir F1 otomobilinin o pistte limitte gitmesi mümkün değildir. Evet test yasağı da etkili olabilir fakat şu da var ki Yeşil Cehennem pisti günümüzün F1 otomobili için kesinlikle uygun değildir. Videoda dikkat ederseniz Schumacher epey kısılmış bir motorla gitmesine rağmen birkaç virajda zorlanıyor toplamak için. Çünkü burada muhtemelen Monaco tarzı yüksek bir setup kullanılmış olmasına rağmen F1 aracının alt kısmı Nordschleife pistinde hızlı gitmek için fazla alçaktır.

  4. Keske mercedes mc larenle ugrasicagina zamaninda kendi takimini kurup efsaneyi bu kendini begenmis italyanlara birakmasaydi ve sadece alman marsini dinleseydik bakalim o zaman kimse ferrariden bahsedermiydi

  5. Melih Çakmaklı avatarı
    Melih Çakmaklı

    Hızlı tur atamamasının sebebi testlerin yasak olması,hızlı tur atarsa FIA F1 testi yapılmış sayıyor,bu yüzden hızlı tur atmadı Schumacher.Atsaydı pist rekorunu zaten kırardı

  6. Ne zaman bir delikanlı çıkıp da F1 aracıyla yeşil cehennemde tur zamanı atmaya kalkışacak çok merak ediyorum. Reklamdan başka bir şey yok bu etkinlikte. Git sakin sakin bi tur at gel…

  7. Yusuf Perçin avatarı
    Yusuf Perçin

    Araç çekişte haşa sorunlu uahua.

  8. Sarı otomobilde sarı kasklı biri var: Rosberg mi? 🙂

    Eğer öyleyse, bitişte yan yan dizildiklerinde sarı otomobilin diğerlerinden öne çıkarak durmasını açıklıyor bu durum. :)))

  9. Bu adama Kırmızı ferrariden başkası yakışmıyor :S vay be

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir