Pirelli Sadece Arka Lastiklerde Değişiklik Yapacak

yazar:

kategori:

Padoktan gelen bilgilere göre Pirelli, Kanada GP’den itibaren hamurlarında sadece küçük değişiklikler yapacak ve söylentilere göre bu değişiklikler, sadece arka lastiklerde olacak.

Auto Motor und Sport’a konuşan Kimi Raikkonen: “Başka bir şey zaten adil olmazdı. Bazıları lastiklerle sorun yaşıyor diye herşeyi değiştiremezsiniz. Arka lastiklerin güçlendirilmesi fikri bizim içn sorun olmaz. Bunun herkese yardım edeceğini düşünüyorum”

MTV3’e de konuşan Raikkonen: “En adili, mevcut lastiklerle devam etmektir. Ama değişiklik için çok baskı olduğunu biliyorum”

İnanılan o ki takımlar bugün değişiklikler ilgili daha fazla bilgi sahibi olacak.

Öte yandan Alonso’nun Red Bull’u işaret eden sözleri devam ediyor.

İspanyol pilot “Bir kaç senedir kolayca kazandıktan sonra, bazı yarışları kaybetmek zor oluyor.” demişti ama kendi dilinde biraz daha ileri gitti.

Alonso: “Bu sene (Red Bull’un) melek olmadığını göreceğimize inanıyorum. Malezya’da gördük; şimdi de bu açıklamalarla görüyoruz”

“Yıllarca kolay bir şekilde kazandıktan sonra, nasıl kaybedileceğini unutabilirsiniz.”

O sıralarda diğer tarafta Sebastian Vettel, lastikleri eleştiriyordu.

SID haber ajansına konuşan Vettel: “Profesyonel bir kayakçının, bir sonraki sezon ahşap kayaklara geçkemk zorunda kalması gibi bir şey. Pirelli’nin daha iyi bir iş çıkarması gerek. Lastik yüzeylerinin ortaya çıktığını gördük; bu da lastiklerin yeteri kadar iyi olmadığını gösterir.”

“Hiçbirimiz, tünelde lastik yüzeylerinin dağılmasını istemez”

 


Yorumlar

  1. cgdsny_Ferr  avatarı

    Alkışlıyorum! Bravoo.

  2. Raikkonen06  avatarı

    Vettelllll yine mi sen bıktık artık bu ağlamalarından zırlamalarından çıkda adam gibi yarışıyorsan yarış yoksa bırak bu boş konuşmaları senin yanında adam gibi bir 2.pilot olmayı kabul etmeyen bir pilot olsaydı o zaman görürdüm ben seni o zmanda knuşabilecekmiyidn merak ediyorum seninde devrin geçeer sen kim Schumi'yi yakalamak kim birkere Schumi hiçbir zmaan senin gibi itiraz etmiyordu aracına biniyordu ve Allah ne verdiyse çıkarıyordu maksimumu birkere bundan kaybettin.

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Haha çok iyimiş.. zır zır ağlayacağınıza aracınızı lastiğe göre yapaydınız. Force india ya bakında örnek alın biraz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir