Renault: "2014 Motor Fiyatlarında Düşüş Olmayacak"

yazar:

kategori:

Renault’nun yeni motorlarının, rakiplerinin hepsinden daha pahalı olduğu ve bu nedenle Williams’ın Mercedes’e geçişi gözden geçirdiği söyleniyor.

Bunun yanında Caterham’ın Renault ile devam edeceği, Lotus’un Ferrari ile görüştüğü öne sürülüyor.

Ama kesin olan şey, Toro Rosso’nun Renault ile anlaşmış olması.

Ghosn: “Üçüncü takımın da yakın zamanda gelmesi bizi şaşırtmaz. Daha fazlası da olabilir ama dahasına ihtiyacımız yok”

“Motorların maliyetleri ile ilgili bazı endişeler var; bunu anlıyorum. Ama bu maliyetleri düşürmek için uğraşıyoruz”

Renault patronu, müşterilerine karşı yakın zamanda bir ücret düşüşünün mümkün olmadığını belirtti; bu faturanın sezon başına 20 milyon €’yu aşması bekleniyor.

Ghosn: “2014’te kimse için fiyatı düşürmeyeceğiz”

“Ama her sene, motorların  daha verimli olması, maliyetlerin düşürülmesi ve bu düşüşün müşterilere yansıtılması için çalışacağız”


Yorumlar

  1. Şu takım şu motoru kullanacak filan yazılıyor fakat nette f1 2014 motoru yazın 12 başlık gelirse 8 tanesi Renault motoru, sesi, videolu tanıtımı grafikleri. Diğer üçüde genel konular özetle nerede bu motorlar.

  2. Raikkonen06  avatarı

    Bence Lotus seneye Mercedes veya Ferrari motoru kullanmalı hem o zaman downforce için düzlük hızından vazgeçmelerine gerek kalmaz hemde düzlükte geri kalmazlar çok iyi olur bu renault çekişte iyi ama düzlükde çok önemli.

  3. ilginç olan caterham ve torro rosso parayı nerden buluyor. lotus ve williams zorlanırken ödemede…ayrıca lotus ferraride hiç hoş bir takım adı olmayacak. ama olursa willims Merceedes güzel olur. Mc-Merc gibi..

  4. Beklediğim bir açıklamaydı bir açıklaması daha vardı

    Carlos Ghosn:Red Bull Renault olarak kalacaktır. Infiniti takımın sponsorudur. Renault motoru Renault adı altında takıma sağlanacak Infiniti olmayacaktır bundan şüphe duyulmasın. Williams ile belirsizlikler devam ediyor. Enstone ile görüşmelerimiz sürüyor şuanda üç takıma motor sağlayacağız bu maksimum ama olursa beş takıma motor sağlayacak gücümüz var. Dediğim gibi Williams ve Lotus la görüşmelerimiz sürüyor önümüzdeki günler de bir sonuca varacağız. Bizim için bir sorun yok motor sağlayacağımız Üç ekip şimdiden hazır…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir